/

Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Κοινοχρήστων Χώρων

Koromantzos-Vasileios

Βασίλειος Κορομάντζος: Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Κοινοχρήστων Χώρων στον οποίο μεταβιβάζεται η άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται με τη λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας και της διαχείρισης των κοινοχρήστων χώρων και ιδίως οι σχετικές με
α) τη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας και των επιμέρους υπαγόμενων σε αυτή Τμημάτων και Γραφείων και
β) το Τμήμα Αδειοδότησης Εμπορικών Δράσεων, το Τμήμα Αδειοδότησης Χρήσης Κοινοχρήστου Χώρου και το Τμήμα Αδειοδότησης Υπαίθριων Αγορών και Συναφών Δράσεων της Διεύθυνσης Δημοτικών Προσόδων, όπως ορίζονται στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Βασίλης Κορομάντζος γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας. Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και από την Πάντειο Ανωτάτη Σχολή Πολιτικών Επιστημών με ειδίκευση στη Δημόσια Διοίκηση. Ασκεί το επάγγελμα του Δικηγόρου. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, εισηγητής του Αστικού και Εμπορικού Δικαίου στο Ινστιτούτου Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών. Είναι επικεφαλής της Παράταξης “180 μοίρες- Η Αττική αλλάζει πρόσωπο” στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. Από το 1986 ως το 2010 εκλεγόταν Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος στις περισσότερες διευθύνσεις ενώ το 2006 εκλέχθηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Το 2007 εκλέχθηκε Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος. Με την ιδιότητα αυτή εκπροσωπούσε την ΚΕΔΚΕ στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Δήμων και Περιφερειών. Διετέλεσε Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, υπεύθυνος του Επαρχιακού Τμήματος.

Email: [email protected], [email protected]

Λιοσίων 22, 5ος όροφος - ΤΚ 104 38

210 5277571 [email protected]