/

Αντιδήμαρχος Oικονομικού Προγραμματισμού

Γιώργος ΓιάνναροςΓεώργιος Κωνσταντίνος Γιάνναρος του Γρηγορίου: Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού, στον οποίο μεταβιβάζεται η άσκηση των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Οικονομικών, της Διεύθυνσης Προμηθειών και Αποθηκών, της Διεύθυνσης Δημοτικών Προσόδων, πλην των Τμημάτων Αδειοδότησης Εμπορικών Δράσεων, Αδειοδότησης Χρήσης Κοινόχρηστου Χώρου, Αδειοδότησης Υπαίθριων Αγορών και Συναφών Δράσεων και Βεβαίωσης Εσόδων από παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), καθώς και της Διεύθυνσης Δημοτικής Περιουσίας, πλην των Τμημάτων Αξιοποίησης και Εκμετάλλευσης Δημοτικής Περιουσίας και Αγορών, Απαλλοτριώσεων και Μισθώσεων. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου Οικονομικού Προγραμματισμού, όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος (Νίκος) Χρυσόγελος του Περικλή.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988 και είναι γιος του Γρηγόρη Γιάνναρου και της Σόνιας Τσιτήλου. Μεγάλωσε στα Ιλίσια όπου μένει μέχρι και σήμερα.

Σπούδασε Οικονομική και Περιφερειακή Ανάπτυξη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Περιβαλλοντική Πολιτική στο Πανεπιστήμιο του Cambridge (UK) και Ναυτιλιακά στο Alba Graduate Business School.

Εργάζεται από το 2016 σε μεγάλο ναυτιλιακό όμιλο ως οικονομoλόγος και από το 2020 είναι μέλος του Διεθνούς Ινστιτούτου Ναυλομεσιτών (ICS).

Πολιτικά, είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής από το καλοκαίρι του 2022 και ήταν υποψήφιος στην Α’ Αθήνας στις διπλές εκλογές του 2023.

Συμμετέχει στον τομέα Ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και στη γραμματεία της Ανανεωτικής Αριστεράς από το 2019.

πληροφορίες