/

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης

RasdfΡωξάνη Ευαγγελία Μπέη Καραμπότσου του Δημητρίου: Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης,  στην οποία μεταβιβάζεται η άσκηση των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και της Διεύθυνσης Μηχανολογικού. Επίσης ορίζεται και ως Αναπληρώτρια Δημάρχου σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του Δημάρχου. Τις αρμοδιότητες της Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, όταν αυτή απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιο Αποστολόπουλο του Παναγιώτη.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ρωξάνη Μπέη είναι Δικηγόρος Αθηνών, με ειδίκευση στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο. Έχει εργαστεί ως μάχιμη δικηγόρος, αλλά και στο νομικό τμήμα εταιρείας, καθώς και σε start-up.

Είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στην Αθήνα από το 2019 και πρώτη σε σταυρούς με την παράταξη «Αθήνα είσαι Εσύ» και τώρα ξανά με την παράταξη «Αθήνα Τώρα». Διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΑΝΔΑ, του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων και της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Αθηναίων. Είναι εκλεγμένο μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και μέλος της Επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ.

Υπήρξε εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ στο United Cities and Local Governments (UCLG).

Είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και ήρθε τρίτη σε σταυρούς στην περιφέρεια της Α’ Αθήνας στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές του Μαΐου του 2023.

Ιερά Οδός 151

2103477690 [email protected]