15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 07:15

Proud Technopolis: Η Τεχνόπολη φωτίστηκε στα χρώματα του Pride

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων είναι περήφανη και το δείχνει! Δύο εμβληματικά τοπόσημα της πόλης, η Κεντρική Καμινάδα και το κτίριο του INNOVATHENS, φωτίστηκαν στα χρώματα του Pride ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την Athens Pride Week 2020 που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη.

Φέτος, το Athens Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας πραγματοποιήθηκε με σύνθημα ΩΣ ΕΔΩ, χωρίς καμία μαζική εκδήλωση αλλά με δράσεις στον ψηφιακό χώρο και εκδηλώσεις στην πόλη, τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας. Σε αυτό το πλαίσιο, από τις 4 μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου που διήρκησε η Athens Pride Week, η Τεχνόπολη ως αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης αλλά και ως ένας ζωντανός χώρος πολιτισμού χωρίς αποκλεισμούς, φιλοξένησε μια σειρά από εκδηλώσεις που αποκάλυψαν τις ιστορίες που βιώνουν σήμερα τα LGBTQI+ άτομα στην Ελλάδα. Μέσα από εκθέσεις, προβολές, ομιλίες, shows και performances, το κοινό ήρθε σε επαφή με τις ιστορίες εκείνες που διαμόρφωσαν το κεντρικό μήνυμα της φετινής διοργάνωσης. Ιστορίες «που μας κάνουν να κλαίμε, να φοβόμαστε, που μας πονάνε, που μας βγάζουν στο δρόμο, μα κυρίως οι ιστορίες που μας δίνουν τη δύναμη να πούμε ΩΣ ΕΔΩ».

Στεκόμαστε δίπλα στον θεσμό και δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε τα αυτονόητα: ορατότητα και αποδοχή.

Coudn’t be more proud!

#AthensPrideWeek

#AthensHomeForAll

#ProudTechnopolis

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324

[email protected]

www.athens-technopolis.gr

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»