Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ INNOVATHENS ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΟΤΕ!

  • Διοργανώνουμε καθημερινά σεμινάρια, μεμονωμένα ή σε κύκλους, που έχουν σαν στόχο την ανάπτυξη των λεγόμενων softskills, δηλαδή τεχνικών ή/και ψηφιακών δεξιοτήτων με στόχο την παρακολούθηση των τεχνολογικών και επαγγελματικών εξελίξεων και τη βελτίωση των προϋποθέσεων για την ανεύρεση εργασίας.
  • Αναπτύσσουμε μία σειρά από workshops ή ατομικές συναντήσεις με στόχο τη γνωριμία όλων εκείνων που ενδιαφέρονται για τις επιχειρηματικές δεξιότητες σε επιλεγμένους τομείς – κυρίως στους τομείς του πολιτισμού και της δημιουργίας.
  • Προγραμματίζουμε ειδικές σειρές σεμιναρίων για εξαιρετικά εξειδικευμένα θέματα, όπως η χρηματοοικονομική διαχείριση, το HRM, το Project Management, το Branding, το NLP, ενώ με χορηγό τη Samsung έχουμε φιλοξενήσει πέντε σειρές Mini MBA ειδικά για MobileBusiness.
  • Συζητάμε και οργανώνουμε μαζί με ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις την ενδοεπιχειρησιακή επιμόρφωση των στελεχών τους σε κάποιες από τις παραπάνω ενότητες.
  • Τέλος, σε συνεργασία με το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, προσφέρουμε εργαστήρια ρομποτικής, μικροεπιστήμης, animation και coding για παιδιά και εφήβους.

Όλες οι εκπαιδευτικές μας δράσεις, γίνονται από εξειδικευμένους εκπαιδευτές, αναγνωρισμένες εταιρίες και συνδέσμους επιχειρήσεων, πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα ενώ είναι σταθερά προσανατολισμένες στην πρακτική εφαρμογή των προσφερόμενων γνώσεων.

Για περισσότερα συνεχίστε εδώ

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2 Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα

213 0109300 [email protected]