08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 16:57

Κυριακάτικες δράσεις καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων στα Πατήσια – Κώστας Μπακογιάννης: Η πόλη ανακτά το χρώμα της μέρα με τη μέρα

Σε δρόμους της 5ης Δημοτικής Κοινότητας στους οποίους η κυκλοφοριακή επιβάρυνση τις εργάσιμες μέρες είναι μεγάλη, επικέντρωσε τις καθιερωμένες πλέον Κυριακάτικες δράσεις του ο Δήμος Αθηναίων.

Με ένα σημαντικό αριθμό τεχνικών μέσων (πέντε σάρωθρα, πέντε πλυστικά πεπιεσμένου νερού και μία υδροφόρα) οι εργαζόμενοι στην Διεύθυνση Καθαριότητας-Ανακύκλωσης «σάρωσαν» μια σειρά  από πυκνοκατοικημένους  δρόμους τους οποίους  σκούπισαν, καθάρισαν κι έπλυναν παραδίδοντας τους καθαρούς σε κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Οι Κυριακάτικες παρεμβάσεις καθαριότητας που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο, έχουν πραγματοποιηθεί ως τώρα στην 1η Κοινότητα (Εξάρχεια-Κολωνάκι), στην 3η Κοινότητα ((Μεταξουργείο, Βοτανικός, Πετράλωνα), στην 6η Κοινότητα (Κυψέλη) στην 7η Δημοτική Κοινότητα (Γουδή, Αμπελόκηποι)  και τις προηγούμενες  δυο εβδομάδες στην 2η Δημοτική Κοινότητα. 

Οι δρόμοι που σαρώθηκαν  σήμερα  στα Πατήσια ήταν οι εξής:

ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ (ΑΠΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΩΣ ΑΧΑΡΝΩΝ)

ΣΕΡΙΦΟΥ  (ΑΠΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ  ΩΣ ΑΧΑΡΝΩΝ)

ΣΙΦΝΟΥ    (ΑΠΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΩΣ ΑΧΑΡΝΩΝ)

ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ   (ΑΠΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΩΣ ΑΧΑΡΝΩΝ)

ΣΚΙΑΘΟΥ      (ΑΠΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΩΣ ΑΧΑΡΝΩΝ)

ΕΥΓ. ΚΑΡΑΒΙΑ  (ΑΠΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΩΣ ΑΧΑΡΝΩΝ)

ΑΙΛΙΑΝΟΥ ΑΠΟ (ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ ΩΣ  ΚΑΡΑΒΙΑ)

ΑΓ. ΛΟΥΚΑ  (ΑΠΟ ΣΚΙΑΘΟΥ   ΩΣ ΚΑΡΑΒΙΑ)

ΚΟΡΘΙΟΥ   (ΑΠΟ ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ  ΩΣ ΣΙΦΝΟΥ)

ΔΟΥΣΜΑΝΗ  (ΑΠΟ ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ  ΩΣ ΣΕΡΙΦΟΥ)

ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  (ΑΠΟ ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ ΩΣ ΚΑΡΑΒΙΑ)

 «Συνεχίζουμε τις μεγάλες επιχειρήσεις καθαριότητας, αποδεικνύοντας ότι ο Δήμος των Αθηναίων έχει μετατραπεί σε έναν αεικίνητο μηχανισμό παρέμβασης. Απόλυτος συντονισμός των υπηρεσιών για να αλλάξει η εικόνα και η ουσία στις γειτονιές μας. Χωρίς θεωρία, χωρίς πολλά λόγια. Με στόχο και αποτέλεσμα. Στην πόλη που ανακτά το χρώμα της μέρα με τη μέρα» επισημαίνει σε δήλωση του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.