Η ΔΑΕΜ Α.Ε. (Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης & Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ του Δήμου Αθηναίων), στο πλαίσιο της συντήρησης και ανάπτυξης υποδομών σε σημεία εφαρμογής του συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης του Δήμου Αθηναίων, ολοκλήρωσε επιτυχώς τις εργασίες οριζόντιας σήμανσης σε περισσότερα από οκτακόσια (800) σημεία στάθμευσης, σε θέσεις οχημάτων με πληρωμή (P69), θέσεις κατοίκων (P70), θέσεις για ΜΟΤΟ και θέσεις οχημάτων για άτομα με μειωμένη κινητικότητα και αποτροπής στάθμευσης.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν στα παρακάτω σημεία:

1η Δημοτική Κοινότητα (Εξάρχεια – Νεάπολη – Κολωνάκι – Ιλίσια – Κουκάκι – Μακρυγιάννη – Πλάκα – Ψυρρή – Εμπορικό Κέντρο – Πλατεία Βάθης)

2η Δημοτική Κοινότητα (Παγκράτι-Νέος Κόσμος)

7η Δημοτική Κοινότητα (Γκύζη – Πολύγωνο – Γηροκομείο – Τουρκοβούνια – Αμπελόκηποι – Κουντουριώτικα – Γουδί – Ελληνορώσων – Ερυθρός Σταυρός)

Η οριζόντια σήμανση των οδών είναι το τμήμα της σήμανσης που αποτελείται από οριζόντιες ενδείξεις επάνω στο οδόστρωμα. Οι διαγραμμίσεις διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη λειτουργία της ελεγχόμενης στάθμευσης και συντελούν στην ευταξία της κυκλοφορίας στην πόλη καθώς και στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους οδηγούς επισκέπτες αλλά και τους κατοίκους της.