15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 10:22

15-09-2020:”Πρόσκληση εθελοντών εκπαιδευτών για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αθηναίων”

Είμαστε εδώ για τους μαθητές που χρειάζονται τη στήριξή μας για μια ακόμα χρονιά.

Είστε εκπαιδευτικός, εν ενεργεία ή συνταξιούχος, άνεργος ή φοιτητής στα τελευταία έτη σπουδών; Θέλετε να βοηθήσετε παιδιά που θέλουν να διεκδικήσουν ισότιμα το δικαίωμα στη γνώση; Ο Δήμος Αθηναίων ζητά τη συμβολή σας για να στηρίξουμε τους μαθητές οι οποίοι – παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν – κυνηγούν το όνειρο για την πρόσβασή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Συνεχίζοντας για όγδοη χρονιά τον επιτυχημένο θεσμό του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου», που και φέτος κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τους περισσότερους μαθητές  που ήταν υποψήφιοι, ο Δήμος Αθηναίων θα παρέχει πρόσθετη διδακτική στήριξη σε μαθητές άπορων ή οικονομικά αδύναμων οικογενειών που κατοικούν στον Δήμο της Αθήνας, καθώς και σε άπορους απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Όσοι εκπαιδευτές επιθυμούν να συμμετέχουν στην εθελοντική αυτή δράση, καλούνται να αποστείλουν άμεσα το βιογραφικό τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] προκειμένου ακολούθως να διαβιβασθούν στην Συντονιστική Επιτροπή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για να αξιολογηθούν.

To Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αθηναίων και για την φετινή σχολική χρονιά θα λειτουργήσει στις αίθουσες του 41ου Γυμνασίου Αθηνών, επί της οδού Πάτμου 11-13, Κάτω Πατήσια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε τις απογευματινές ώρες από τις 16:00 έως και 21:00 στη γραμματεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο τηλέφωνο 2108624588 και τις πρωινές ώρες στα τηλέφωνα του Τμήματος Διά Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδικής Ηλικίας Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης  2132082924-923.