30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020 14:01

INNOVATHENS Academy – Ιανουάριος 2021 – Digital Marketing

Αν ένα από τα new year’s resolutions σου είναι να γίνεις γκουρού στο digital marketing, τότε δεν έχεις παρά να κλείσεις τη θέση σου στον πρώτο εκπαιδευτικό κύκλο της νέα χρονιάς!

*Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων

Η νέα χρονιά ξεκινά για το INNOVATHENS powered by Samsung, τον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, με ένα άκρως επιτυχημένο και πολύ αγαπημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που δε σταματά να εξελίσσεται και να συγκεντρώνει θιασώτες. Ο λόγος φυσικά για τον εκπαιδευτικό κύκλο εργαστηρίων με θέμα το Digital Marketing που έρχεται τον Ιανουάριο, εγκαινιάζοντας το πρώτο INNOVATHENS Academy για το 2021.

Μέσα από τετράωρα πρωινά εργαστήρια (11.00 – 15.00) που πραγματοποιούνται μέσω ZOOM για συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων, ο εισηγητής Γεράσιμος Τζαμαρέλος θα αναλύσει όλες τις επιμέρους θεματικές του Digital Marketing, πλαισιώνοντας ένα ραγδαίως αναπτυσσόμενο πεδίο με εφαρμογές σε όλο και περισσότερους τομείς της επιχειρηματικότητας και της καθημερινότητας.

Πιο αναλυτικά, το INNOVATHENS Academy Ιανουαρίου ξεκινά δυναμικά τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου με ένα τριήμερο Digital Marketing Workshop που προσκαλεί τους επίδοξους digital marketers να μάθουν πώς να επιλέγουν επιτυχημένα το περιεχόμενο των websites και να εφαρμόζουν τεχνικές SEO, να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τα δημοφιλέστερα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης καθώς και να σχεδιάζουν και να υλοποιούν ενοποιημένη στρατηγική ψηφιακής επικοινωνίας για τον οργανισμό ή την επιχείρηση που βρίσκονται.

Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, το εργαστήριο Facebook & Instagram Marketing θα μάθει στους συμμετέχοντες πώς να δημιουργούν επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες, να αξιολογούν τα αποτελέσματά τους και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα επαγγελματικά προφίλ τους στα δύο κανάλια, ενώ την Τρίτη 26 Ιανουαρίου, το σεμινάριο Google Analytics – Ads θα τους διδάξει πώς να αντιλαμβάνονται τη συμπεριφορά των επισκεπτών και να αξιοποιούν τα αποτελέσματα στη διαμόρφωση της προώθησης των ιστοσελίδων τους.

Ο εκπαιδευτικός κύκλος του Ιανουαρίου ολοκληρώνεται την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου με το εργαστήριο Social Media Marketing που έρχεται για να καταστήσει κατανοητή τη διαδικασία επιλογής των καναλιών που χρησιμοποιούμε και, ασφαλώς, για να παρουσιάσει όλα τα προωθητικά εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή σας. Στρατηγική, περιεχόμενο, απήχηση, στόχευση κοινού, do’s and dont’s θα συμπληρώσουν τη θεματολογία του εργαστηρίου.

Και αυτή τη χρονιά ετοιμάσου να γίνεις γκουρού στο ψηφιακό μάρκετινγκ! Μην χάνεις χρόνο, κλείσε τώρα τη θέση σου!

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS, δηλαδή εδώ: www.innovathens.gr

#INNOVATHENSAcademy

#INNOVATHENSWorkshops

#INNOVATHENSEducation

Πληροφορίες:

Πότε: 18-20, 25, 27, 28 Ιανουαρίου 2021

Ώρες: 11.00-15.00 (4 ώρες)

Πώς: Μέσω ZOOM (περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων)

Κόστος: 30€/εργαστήριο

*Το τριήμερο εργαστήριο Digital Marketing Workshop έχει κόστος συμμετοχής 75€ και για τις τρεις μέρες ή 30€ ανά ημέρα και θεματική.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή:

Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος είναι πτυχιούχος στην επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή, κάτοχος διδακτορικού στο marketing management και τριών μετα-διδακτορικών τίτλων (συμπεριφορά καταναλωτή, digital branding, personalization fields in digital campaigns) αλλά και έμπειρος εισηγητής, με  χιλιάδες ώρες διαλέξεων σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική.

INNOVATHENS powered by Samsung

Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων

Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2

Πειραιώς 100 Γκάζι, 11854 Αθήνα

213 0109300

[email protected]

www.innovathens.gr

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100, Γκάζι

213 0109300, 213 0109325

[email protected]

www.athens-technopolis.gr

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»