23 ΜΑΪ́ΟΥ 2024 18:38

«Γίνε μαζί μου παιδί» Μία ξεχωριστή γιορτή στον Εθνικό Κήπο

Γίνε μαζί μου παιδί!

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, ο ανανεωμένος Εθνικός Κήπος στην καρδιά της Αθήνας, θα γεμίσει με παιδικές φωνές και χαμόγελα μικρών και μεγάλων. Οι παιδαγωγοί από όλους τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου του Δήμου Αθηναίων, εμπνεύστηκαν και σχεδίασαν μία μεγάλη εκδήλωση για τα φιλοξενούμενα παιδιά και τους γονείς τους με τίτλο: «Γίνε μαζί μου παιδί…».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να περάσουν ευχάριστα μικροί και μεγάλοι μέσα από διαδραστικά παιχνίδια και δημιουργικά εργαστήρια.

Από τις 10:00 έως τις 13:00, επισκέπτες κάθε ηλικίας θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ποικίλες δράσεις, όπως: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, σφεντόνα, μπαλάκια με στόχους, δραστηριότητες αντιστοίχισης στον μικρό λαβύρινθο, αφήγηση παραμυθιών, παιχνίδια νερού και δεξιοτήτων, εργαστήρια κατασκευών, πλαστικής και facepainting καθώς και αυτοσχέδια εναλλακτικά παιχνίδια.

Οι συγκεκριμένες δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε δύο διαφορετικά σημεία του Εθνικού Κήπου, κατάλληλα διαμορφωμένα, έτσι ώστε τα παιδιά και οι γονείς τους να περάσουν μια ξεχωριστή ημέρα. Δώρα, εκπλήξεις και πολύ κέφι περιμένουν μικρούς και μεγάλους!

Το παρών στην εκδήλωση θα δώσει ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.