29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 12:49

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα εργαστηρίων και δωρεάν σεμιναρίων – Οκτώβριος 2021 – Δια ζώσης & Διαδικτυακά

Θέλεις να ανακαλύψεις όλα τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία που είναι αναγκαία για να «απογειωθείς» στον εργασιακό σου τομέα; Να γνωρίσεις τις πιο πρόσφατες εξελίξεις παγκοσμίως και όλα τα τελευταία updates που θα σε βοηθήσουν να εξασφαλίσεις τη θέση σου στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο ψηφιακό κόσμο; Να προσαρμόζεσαι με επιτυχία στην ελληνική αγορά και τις τάσεις της;

Το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, σε προσκαλεί να ανακαλύψεις τα πάντα για τον τομέα που σε ενδιαφέρει, μέσα από ένα συναρπαστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα εργαστηρίων και δωρεάν σεμιναρίων, ειδικά σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες της σύγχρονης επιχειρηματικότητας. Την εισήγηση κάνει ο έμπειρος καθηγητής και «γκουρού» του μάρκετινγκ Γεράσιμος Τζαμαρέλος καθώς και αξιόλογοι συνεργάτες του INNOVATHENS και κορυφαίοι στο είδος τους, όπως οι εταιρείες 365 Evolution Lab και Λογίστωρ.

Το πρόγραμμα Οκτωβρίου πραγματοποιείται δια ζώσης, για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, στον χώρο του INNOVATHENS στο χαρακτηριστικό Αεριοφυλάκιο 1, ενώ δίνεται και η δυνατότητα για συμμετοχή μέσω ZOOM (εργαστήρια) και live streaming (δωρεάν σεμινάρια).

Αναλυτικότερα για το πρόγραμμα:

Workshops

Εν αρχή ην… μάρκετινγκ! Και αυτόν τον μήνα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα δημοφιλή εργαστήρια marketing που διαμορφώνονται κάθε μήνα σύμφωνα με τις πιο updated τεχνολογικές εξελίξεις που… συμβαίνουν τώρα. Το 3ήμερο workshop Digital Marketing θα διδάξει τους επίδοξους digital marketers πώς να σχεδιάζουν και να υλοποιούν μία ενοποιημένη στρατηγική ψηφιακής επικοινωνίας, ενώ για τους επαγγελματίες του χώρου έρχεται το 4ήμερο Digital Marketing που θα εντρυφήσει ακόμα περισσότερο στο συγκεκριμένο πεδίο.

Το premium και advanced workshop E-Mail Marketing έρχεται δυναμικά για να δείξει ότι το e-mail δεν είναι απλώς το inbox μας, ενώ τα workshops Facebook & Instagram Marketing και LinkedIn θα εξετάσουν όλα τα νέα trends των συγκεκριμένων μέσων, δίνοντας tips για την επιτυχημένη διαχείριση των επαγγελματικών προφίλ στα συγκεκριμένα μέσα. Φυσικά, όσοι επιθυμούν να εμβαθύνουν τη γνώση τους συνολικά στα social media, δεν έχουν παρά να δηλώσουν συμμετοχή στο 2μερο εργαστήριο Social Media που θα βάλει «μικροσκόπιο» τα πιο επιδραστικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Instagram, Twitter Pinterest, Youtube, LinkedIn.

Στο εργαστήριο WordPress Websites & SEO, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν πώς φτιάχνεται ένα website… από το μηδέν, ενώ στα workshops Google Ads και Google Analytics θα μάθουν πώς να αντιλαμβάνονται τη συμπεριφορά των επισκεπτών και να αξιοποιούν τα αποτελέσματα στη διαμόρφωση της προώθησης των ιστοσελίδων τους.

Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε ποια είναι Η εξίσωση της Πρώτης Εντύπωσης (5+5+5=3); Τον Οκτώβριο, έρχεται ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον εργαστήριο, σε συνεργασία με την εταιρεία 365 Evolution Lab, το οποίο έχει στόχο τη γνωριμία με την έννοιας της ενσυνειδητότητας (mindfulness) και την εφαρμογή της στην καθημερινή ζωή, τόσο σε προσωπικό όσο σε και επαγγελματικό επίπεδο.

Free Seminars

Αυτόν τον μήνα, οι συμμετέχοντες των δωρεάν σεμιναρίων θα ανακαλύψουν τις 50 βασικές έννοιες του Management αλλά και το HRM (ή αλλιώς τεχνικές διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού) που θα τους δώσει βασικές γνώσεις σε θέματα όπως η προσέλκυση υποψηφίων, η επιλογή, η αξιολόγηση απόδοσης και η εκπαίδευσή τους.

Το Σεμινάριο φορολογίας για start-up, σε συνεργασία με τη λογιστική εταιρία Λογίστωρ, θα δώσει όλες τις απαντήσεις σχετικά με το φορολογικό πλαίσιο και την εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης, ενώ το σεμινάριο Συμπεριφορά Καταναλωτή θα κάνει μια ταχύρρυθμη παρουσίαση τού πώς ο πελάτης/καταναλωτής δέχεται το μήνυμα και την υπηρεσία που του προσφέρονται.

Last but not least, το σεμινάριο Personal Development θα καταδείξει πώς η προσωπική ανάπτυξη συνδέεται με την αυτοπραγμάτωση και την ιδανική ηγεσία (leadership), ενώ στο Πάτα pause! (σε συνεργασία με την 365 Evolution Lab), θα γίνει μία πρώτη επαφή με την έννοια του mindfulness και πώς μέσα από αυτή η σπουδαία δεξιότητα μπορούμε να ζούμε με πιο ποιοτικό τρόπο.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια, τις ημερομηνίες και τα κόστη θα βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS. Εξασφάλισε τώρα τη θέση σου και γίνε ειδικός στον τομέα που σε ενδιαφέρει!

Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων

#INNOVATHENSEducation

INNOVATHENS

Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων

Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2

Πειραιώς 100 Γκάζι, 11854 Αθήνα

213 0109300

[email protected]

www.innovathens.gr