30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 12:52

ΔΤ | INNOVATHENS Education | Εκπαιδευτικό πρόγραμμα εργαστηρίων & δωρεάν σεμιναρίων | Δεκέμβριος 2021

Το INNOVATHENS ο Κόμβος Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, ολοκληρώνει την εκπαιδευτική σεζόν του 2021 με ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς και του σύγχρονου επαγγελματία. Για τον μήνα Δεκέμβριο, οι συμμετέχοντες  (επαγγελματίες, στελέχη, φοιτητές, ιδιώτες) έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε τομείς όπως είναι το περιζήτητο ψηφιακό μάρκετινγκ, το πάντα επίκαιρο project management και η ανάπτυξη soft skills, ενώ ένα χρήσιμο σεμινάριο με θέμα τη φορολογία θα δώσει τις απαντήσεις σε ένα ζήτημα που συχνά προκαλεί… «πονοκέφαλο» στους νέους επιχειρηματίες.

Την εισήγηση θα κάνει ο έμπειρος καθηγητής Γεράσιμος Τζαμαρέλος, κάτοχος διδακτορικού στο marketingmanagement, με περισσότερες από 9.500 ώρες διαλέξεων στο βιογραφικό του καθώς και αξιόλογοι συνεργάτες του INNOVATHENS. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται διαδικτυακά, για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων,μέσω ZOOM(εργαστήρια) ή livestreaming (δωρεάν σεμινάρια).

Αναλυτικότερα, οι υποψήφιοι digitalmarketers έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο άκρως επιτυχημένο 3ήμερο εργαστήριο Digital Marketing που επιστρέφει και αυτόν τον μήνα για να παρουσιάσει μέσα σε 12 ώρες πώς χτίζεται μια ενοποιημένη στρατηγική ψηφιακής επικοινωνίας μέσα από τις ιστοσελίδες, τα κυριότερα socialmedia, τα GoogleAdwords και Analyticsκ.ο.κ.Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να διαχειρίζονται ιστοσελίδες, θα γνωρίσουν τις βασικές αρχές του SEO και το engagement ενώ στο τέλος του εργαστηρίου θα είναι σε θέση να προβλέπουν τα ρίσκα στο digitalmarketing και να διακρίνουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά τους.

Ακόμη, το αγαπημένο εργαστήριο Όλα είναι στο μυαλό, σε συνεργασία με την εταιρεία 365 EvolutionLab, έρχεται και πάλι για να συστήσει τις περιοριστικές πεποιθήσεις, πώς δημιουργούνται και πώς μπορούμε να απαλλαγούμε απ’ αυτές με στόχο να κατακτούμε όσα επιθυμούμε. Την εισήγηση του εργαστηρίου θα κάνει ηΕιρήνη Κάσδαγλη, professional certified NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός), lifecoach και ιδρύτρια της εταιρίας.

Από το πρόγραμμα του μήνα δεν μπορούν να λείπουν τα καθιερωμένα πια δωρεάν σεμινάρια του INNOVATHENS.Έτσι, το επιτυχημένο Σεμινάριο φορολογίας για start-upθα δώσει όλες τις απαντήσεις σχετικά με το φορολογικό πλαίσιο και την εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης. Την εισήγηση θα κάνει ο Ιωάννης Γκούζος, φορολογικός σύμβουλος επιχειρήσεων και ιδρυτής της εταιρίας Λογίστωρ.Τέλος, τo σεμινάριο ProjectManagement έρχεται για να παρουσιάσει όλα τα βήματα για τη δημιουργία και υλοποίηση ενός πρότζεκτ, σε συνεργασία με όλα τα μέλη μιας ομάδας εργασίας. Στο πλαίσιο του εργαστηρίου θα εξεταστεί και η διαχείριση κρίσεων, μία ενότητα κλειδί στο σύγχρονο επιχειρείν.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια, τις ημερομηνίες και τα κόστη θα βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS. Εξασφάλισε τώρα τη θέση σου και γίνε ειδικός στον τομέα που σε ενδιαφέρει!

#INNOVATHENSEducation