22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020 12:55

Δήμος Αθηναίων: Στείλε την ευχή σου για το 2021!

Μετράμε αντίστροφα και υποδεχόμαστε τον νέο χρόνο «μαζί»

Καθώς φέτος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν θα είμαστε κοντά, όπως θα θέλαμε, ο Δήμος Αθηναίων επιλέγει να γιορτάσει με έναν διαφορετικό τρόπο την αλλαγή του χρόνου και μας προσκαλεί να υποδεχτούμε το 2021 όλες και όλοι μαζί, με τη βοήθεια της τεχνολογίας!

Θέλεις να συμμετέχεις κι εσύ στην υποδοχή του 2021 που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ στις 31 Δεκεμβρίου; Δημιούργησε το δικό σου βίντεο, μέτρα αντίστροφα από το 10 μέχρι το 1 και στείλε μας τις ευχές σου για τη νέα χρονιά! Όλες οι ευχές θα συνθέσουν ένα πολύχρωμο μωσαϊκό, την ίδια την πόλη μας, την Αθήνα, που «ενώνεται» με κάθε τρόπο, δίνοντας το στίγμα της ζεστασιάς, της ελπίδας, του «μαζί».

Για να συμμετέχεις, στείλε μας το βίντεο σου (μάξιμουμ διάρκεια 30’’) μέσω wetransfer ή μέσω e-mail στο [email protected] μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου 2020, στις 17:00.

Την τελευταία νύχτα του χρόνου, ενώνουμε τις φωνές μας και αποχαιρετούμε όλες και όλοι μαζί το γεμάτο προκλήσεις 2020. Μετράμε αντίστροφα και υποδεχόμαστε το 2021 με τις πιο αισιόδοξες ευχές για μια χρονιά γεμάτη «φως»!

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αθηναίων ΕΔΩ (instagram) και ΕΔΩ (facebook)