28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 13:57

Ανακοίνωση διενέργειας κλήρωσης για την αντικατάσταση τακτικού μέλους της Επιτροπής Διαδικασίας Σύναψης Δημόσιας Σύμβασης για το έργο: «Επισκευή και συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων κτηρίων και σχολείων του δήμου Αθηναίων, έτους 2023»

Η Διεύθυνση Κτιριακής Υποδομής του Δήμου Αθηναίων, κατ’ εφαρμογή:

1. Της παρ. 8α του άρθρου 221 του Ν.4412/2016 όπως τροποποιήθηκε με τους Ν.4782/2021, Ν. 4912/2022 και ισχύει,

2. Της παρ. 10 του άρθρου 221 του Ν.4412/2016 όπως τροποποιήθηκε με τους Ν.4782/2021, Ν. 4912/2022 και ισχύει,

3. Της Απόφασης Υπ. Υποδομών και Μεταφορών, ΔΝΣ/61034/ΦΝ466/04-12-2017 (ΦΕΚ 4841/29-12-2017 τ. Β΄) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει

4. Της Εγκυκλίου 2 Υπ. Υποδομών και Μεταφορών ΔΝΣ/6703/ΦΝ466/26-01-2018

έχει, με το με Α.Π. 47049/14-02-2023 έγγραφό της, προβεί στη διαδικασία δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης, μέσω του ηλεκτρονικού μητρώου Μελών επιτροπών διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων, εγγεγραμμένων στο Μη.Μ.Ε.Δ., που τηρείται στην Αναθέτουσα Αρχή και στην Ιστοσελίδα www.mimed.ggde.gr, για την επιλογή μελών επιτροπής διαγωνισμού έργου (τακτικών και αναπληρωματικών) της παρ. 8α του άρθρου 221 του Ν.4412/2016 διαγωνισμού έργου, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 108 του Ν.4782/2021 και ισχύει, ήτοι: «Στις δημόσιες συμβάσεις έργων, πέραν των ανωτέρω, ισχύουν και τα ακόλουθα: α) Όταν ως κριτήριο ανάθεσης χρησιμοποιείται η πλέον συμφέρουσα, από οικονομική άποψη, προσφορά μόνο βάσει τιμής ή βάσει πλήρως αντικειμενικοποιημένων κριτηρίων, η επιτροπή διαγωνισμού αποτελείται από τρεις (3) τεχνικούς υπαλλήλους, κατηγορίας ΠΕ ή TE, με τους αναπληρωτές τους, που υπηρετούν στην αναθέτουσα αρχή, εγγεγραμμένους στο μητρώο της περ. ζ’, με εμπειρία, τεχνική εξειδίκευση και ειδικότητες, που προσιδιάζουν στις υπό ανάθεση κατηγορίες εργασιών, οι οποίοι ορίζονται από την αναθέτουσα αρχή που διενεργεί τον διαγωνισμό.»

Με την 166/28-02-2023 Πράξη Οικονομικής Επιτροπής αποφασίστηκε η συγκρότηση Επιτροπής Διαδικασίας Δημόσιας Σύμβασης της ανοικτής διαδικασίας για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΕΤΟΥΣ 2023» ως κάτωθι:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

1 ΚΡΑΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ – ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

2 ΚΑΛΗΜΕΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ – ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

3 ΓΡΙΒΕΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ– ΚΛΑΔΟΥ ΤΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

1 ΣΑΜΑΡΑ ΑΡΕΤΗ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ – ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

2 ΞΕΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ– ΚΛΑΔΟΥ ΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

3 ΗΛΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΗΛΙΑ – ΚΛΑΔΟΥ ΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Δεδομένου ότι το Τακτικό Μέλος της ως άνω Επιτροπής, ΚΑΛΗΜΕΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ, δεν υπηρετεί πλέον στο Δήμο Αθηναίων, παρακαλούμε για διενέργεια κλήρωσης για την αντικατάστασή της.

Στην κλήρωση ανάδειξης των μελών της επιτροπής μετέχουν όλα τα μέλη που είναι καταχωρημένα στο Ηλεκτρονικό Μητρώο (Μη.Μ.Ε.Δ.) και συγκεντρώνουν τις νόμιμες προϋποθέσεις:

ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΠΕ ή ΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΠΕ ή ΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ και ΠΕ ή ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Έργο της Επιτροπής του Δήμου Αθηναίων για τη διεξαγωγή κληρώσεων τεχνικών υπαλλήλων εγγεγραμμένων στο Μη.Μ.Ε.Δ. σύμφωνα με τα με αρ. πρωτ. 135539/24-05-21 και 138540/26-5-2021 έγγραφα, είναι η ηλεκτρονική κλήρωση για την επιλογή των μελών (τεχνικών υπαλλήλων) της επιτροπής διαγωνισμού του έργου του θέματος.

Η ηλεκτρονική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 03-05-2023 και ώρα 11:00 π.μ. μέσω του Προγράμματος-Εφαρμογής-Διενέργειας Κληρώσεων (ΑΔΑ:9ΑΒΛΩ6Μ-ΔΦΩ).

Η παρούσα ανακοίνωση θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της Αναθέτουσας Αρχής: www.cityofathens.gr

Παρακαλούμε όπως δημοσιεύσετε το παρόν στην ιστοσελίδα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 άρθρο 221 παρ. 10, όπως τροποποιήθηκε με τους Ν.4782/2021, Ν. 4912/2022 και ισχύει.