/

Αντιδήμαρχος Αστικών και Κτιριακών Υποδομών και Σχεδίου Πόλεως

Aksiotis-Foivos

Βασίλειος – Φοίβος Αξιώτης: Αντιδήμαρχος Αστικών και Κτιριακών Υποδομών και Σχεδίου Πόλεως, στον οποίο μεταβιβάζεται η άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται με το Σχέδιο Πόλεως, τις Κτιριακές Υποδομές του Δήμου Αθηναίων, την Οδοποιία, τις εργασίες για τη συντήρηση και εκπόνηση των νέων τεχνικών έργων που αφορούν κοινόχρηστες υποδομές της πόλης και ιδίως οι σχετικές με:

α) τη Διεύθυνση Σχεδίου Πόλεως και Αστικού Περιβάλλοντος ,

β) τη Διεύθυνση Κτιριακής Υποδομής και

γ) τη Διεύθυνση Οδοποιίας, Αποχέτευσης και Κοινοχρήστων Χώρων και των επιμέρους υπαγόμενων σε αυτές Τμημάτων και Γραφείων, όπως ορίζονται στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Βασίλης-Φοίβος Αξιώτης γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1985, στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών από το Columbia University The Fu Foundation School of Engineering and Applied Science της Νέας Υόρκης και το Harvard Business School της Βοστώνης. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το επιχειρείν στους κλάδους των κατασκευών, της ενέργειας και του τουρισμού. Στις Εθνικές Εκλογές του Ιανουαρίου 2015 και του Σεπτεμβρίου 2015 ήταν υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Αθηνών. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Email: [email protected], [email protected]
Τηλέφωνα: 210 5233540, 210 5232976

Σωκράτους 57, 6ος όροφος - ΤΚ 104 31

210 5233540 [email protected]