11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 15:53

Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Δήμου Αθηναίων, Β. Μπόκου με τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ Θ.Παπαϊωάννου

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε, στο γραφείο του Προέδρου του ΑΣΕΠ, κ. Θάνου Παπαϊωάννου, με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αθηναίων, κ. Βασίλη Π. Μπόκο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε θετικό και παραγωγικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ο κ. Μπόκος έθεσε τα παρακάτω ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Αθηναίων:

  • Την ανάγκη άμεσης κάλυψης των κενών θέσεων από την προκήρυξη 13Κ/2021, μέσω της διαδικασίας αναπλήρωσης των διοριστέων, οι οποίοι δεν έχουν αποδεχτεί τον διορισμό τους, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.
  • Την εξέλιξη των προκηρύξεων του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ, όπου εκκρεμεί η έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων.
  • Τη διαδικασία πρόσληψης δημοτικών αστυνομικών. Ο Γενικός Γραμματέας εξέφρασε την ελπίδα ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουν αναλάβει υπηρεσία.

Σε ό,τι αφορά την πρόσληψη στο Δήμο Αθηναίων επιτυχόντων από τις προκηρύξεις του γραπτού διαγωνισμού, ο κ. Παπαϊωάννου ενημέρωσε τον κ. Μπόκο για την πρόοδο των διαδικασιών και ότι άμεσα πρόκειται να εκδοθούν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 2ΓΒ, η οποία αφορά σε προσωπικό κατηγορίας ΤΕ (Τεχνολογικής εκπαίδευσης). Εντός του Ιουλίου αναμένονται και τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 3ΓΒ η οποία αφορά σε προσωπικό ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης).

Επιπρόσθετα, ο κ. Μπόκος ενημέρωσε τον κ. Παπαϊωάννου για τις αυξημένες και ιδιαίτερες ανάγκες του Δήμου Αθηναίων και συμφωνήθηκε η στενή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, με στόχο την αντιμετώπιση των ζητημάτων υποστελέχωσης του Δήμου.