14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023 11:13

Ο Κασιδιάρης ανακοινώνει υποψηφιότητα των Σπαρτιατών στην Αθήνα την μέρα της κηδείας του Μιχάλη Κατσουρή

Ο Κασιδιάρης διάλεξε την μέρα της κηδείας του Μιχάλη Κατσουρή, δολοφονημένου από τούς ομογάλακτους του ναζιστές στην Ν.Φιλαδέφεια,για να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για τον Δήμο της Αθήνας. 
Ανακοίνωσε την μεταμφίεση των Σπαρτιατών σε Ελεύθερους Αθηναίους με τις ευλογίες της κυβέρνησης που επιτρέπει στους δολοφόνους ναζι της Χρυσής Αυγής την φασιστική δράση από τις φυλακές.
Τον δρόμο του τον έστρωσε η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Δήμαρχος Αθήνας Μπακογιάννης με τις  μεθοδεύσεις που έφεραν τους Σπαρτιάτες του Κασιδιάρη στη Βουλή, με τις ρατσιστικές πολιτικές των πνιγμών 700 προσφύγων στην Πύλο, με τους φράκτες και τις επαναπροωθήσεις,με την επίθεση στο εργατικό και το νεολαιστικο κίνημα, με τις απαγορεύσεις διαδηλώσεων, με τις εκκενώσεις των καταλήψεων στέγης με μηνύσεις του Κασιδιάρη. Και βέβαια με τις νέες επιθέσεις των Γεωργιάδηδων και των Χατζηδάκηδων σε βάρος των μισθών και των ωράριων εργασίας των εργατών.
Ο Μπακογιάννης έκανε δώρο στους φασίστες την ρατσιστική εκκένωση του Ελαιώνα ενώ με την σύμβουλο του Ινές Λυκούδη που βρέθηκε στο πογκρόμ του Κασιδιάρη στον Άγιο Παντελεήμονα επιχείρησε αποτυχημένα να κλείσει το Σχολείο της Πακιστανικής Κοινότητας. 
Ο Μπακογιάννης επιτίθεται συστηματικά στα κινήματα υπεράσπισης των ελεύθερων χώρων με τα ΜΑΤ να έχουν καταλάβει τις γειτονιές.
Η κυβέρνηση και ο Μπακογιάννης πίσω από την αντιδραστική θεωρία των δύο άκρων επέβαλαν το πλαφόν του 3% στις δημοτικές εκλογές προκειμένου να αποκλείσουν την αντικαπιταλιστική αριστερά ενώ επέτρεψαν την εκλογή των ναζιστών στις επιτροπές των Δήμων.
Το αντιφασιστικό κίνημα εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία παντού και στην Αθήνα. Θα στείλει από το πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών τους φασίστες του Κασιδιάρη στο σκουπιδοτενεκέ. Εκεί ανήκουν.
Το κίνημα που έστειλε στη φυλακή την Χρυσή Αυγή και τον Κασιδιάρη, τους δολοφόνους του Σαχζάτ Λουκμάν και του Παύλου Φύσσα και συνεχίζει για να μην βρουν σπιθαμή να σταθούν οι φασίστες φονιάδες του Μιχάλη Κατσούρης. Αυτή είναι η δύναμη που μπορεί να τους σταματήσει και όχι οι συναινέσεις της αντιπολίτευσης στον Μπακογιάννη και τον Μητσοτάκη. Η Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας μαζί με την ΚΕΕΡΦΑ, το αντιφασιστικό και το αντιρατσιστικό κίνημα και στην πρώτη γραμμή το εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα. ενωμένοι έχουμε τη δύναμη να βάλουμε φρένο στη φασιστική απειλή, να τσακίσουμε τα σχέδια Κασιδιάρη. Έχουμε να δώσουμε τη μάχη για να ανατρέψουμε  την κυβέρνηση της φτώχειας, των καταστροφών, των πνιγμών προσφύγων που ανοίγει το δρόμο στους φασίστες όπως κραυγαλέα φάνηκε με την κάλυψη των ναζί που έφτασαν συνοδευόμενοι από την ΕΛΑΣ στη Ν.Φιλαδέλφεια. Έχουμε να συγκρουστούμε με τον κάθε Μπακογιάννη υπηρέτη των μεγαλοκαρχαριών του πλούτου και των κερδοσκόπων.Στα 10 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα θα δώσουμε με δύναμη τη μάχη για να μείνουν στη φυλακή οι φονιάδες του, για να μην νομιμοποιηθούν ξανά οι ναζι του κάθε Κασιδιάρη με πλυντήριο τις εκλογές στη Βουλή και τους Δήμους.


Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας