28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 12:54

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γ.Καμίνης κατά την υποδοχή του Επιτρόπου Πιέρ Μοσκοβισί: «Ώρα για μία νέα ευρωπαϊκή πολιτική που θα αγκαλιάσει τους νέους»

Τον Επίτροπο Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Πιέρ Μοσκοβισί υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων.

Στον χαιρετισμό του, σε εκδήλωση «Διάλογος με τους Πολίτες» με κεντρικό ομιλητή τον Επίτροπο κ. Πιέρ Μοσκοβισί, ο κ. Καμίνης τόνισε: «η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή της ιστορίας της. Έχουμε την ευκαιρία να διαφυλάξουμε όσα καταφέραμε μέχρι σήμερα, απέναντι στον εθνικισμό, τον λαϊκισμό και την ξενοφοβία. Πρέπει να αγκαλιάσουμε τους νέους, όσους βρίσκονται σε ανάγκη, εκείνους που βλέπουν μπροστά και θέλουν να χτίσουν τις επιχειρήσεις και τους φορείς του μέλλοντος. Χρειαζόμαστε μία πολιτική, που οικονομική ανάπτυξη, η κοινωνική δικαιοσύνη και η προστασία του περιβάλλοντος θα πηγαίνουν χέρι-χέρι».

Ο Επίτροπος της Ε.Ε. κ. Πιέρ Μοσκοβισί, ήταν κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση «Διάλογος με τους Πολίτες», που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή μεταπτυχιακών φοιτητών στο Σεράφειο Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Καινοτομίας του δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των δράσεων του Γραφείου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης και Ενημέρωσης “Europe Direct” του δήμου Αθηναίων.