19 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2024 00:35

Οι μικροί μασκαράδες γιορτάζουν την Αποκριά παραδοσιακά στο Ζάππειο

Την Κυριακή 10 Μαρτίου το πρωί, οι μικροί καρναβαλιστές φοράνε τη στολή τους και το πιο αστραφτερό τους χαμόγελο και συναντιούνται για άλλη μια χρονιά στο Ζάππειο για το πιο ξέφρενο αποκριάτικο παιδικό πάρτι, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Αποκριά στην Αθήνα 2019.

Η μεγάλη γιορτή θα ξεκινήσει στις 11:00 με τις μελωδίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του δήμου Αθηναίων, η  οποία πάντα εντυπωσιάζει τους μικρούς μας φίλους με τα μουσικά της όργανα και τους ήχους τους. Ακολουθεί ένα μεγάλο πάρτι με μουσική και χορό, αλλά και πολλά δρώμενα, που θα απογειώσουν το κέφι των  μικρών μασκαράδων. Ομαδικά παιχνίδια, μπαλανοκατασκευές, face painting, break dance show και πολλές ακόμα εκπλήξεις θα ενθουσιάσουν τους γλυκύτατους καρναβαλιστές, ενώ ξυλοπόδαροι, καλλιτέχνες τσίρκου και η ομάδα του Μπόμπος club θα τα εμψυχώνουν τα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια της αποκριάτικης φιέστας.

Η γιορτή κλείνει με τη Big Band του δήμου Αθηναίων, η οποία στις 14:00 θα ανέβει στη σκηνή για να δώσει το δικό της jazz ρυθμό, ενισχύοντας την εορταστική διάθεση της ημέρας.

Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, ώρα: 11.00

τ. 210 5284853| www.opanda.gr