IMG_2730(1)

Την Κυριακή 20 Μαΐου η Αθήνα συμμετέχει στην πρωτοβουλία Όλοι Μαζί Μπορούμε και καλεί τους πολίτες να τρέξουν σε μία ξεχωριστή διαδρομή 5 χιλιομέτρων γύρω από τον λόφο του Φιλοπάππου και την Διονυσίου Αρεοπαγίτου.  

Ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου διοργανώνεται για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών των δήμων. Η διοργάνωση είναι κοινή για 21 δήμους της Αττικής, στα όρια κάθε δήμου.

Στην Αθήνα η διαδρομή του αγώνα τρεξίματος 5χλμ ή δυναμικού βάδην 5χλμ είναι:

Eκκίνηση: από την οδό Αρακύνθου (ύψος παρκινγκ θεάτρου Δώρας Στράτου) - Παναιτωλίου – συνέχεια Μουσών – Γαριβάλδι - αριστερά Ροβέρτου Γκάλι – δεξιά κόμβος Ακρόπολης και κατεβαίνουμε την Διονυσίου Αρεοπαγίτου – αριστερά στη Φρυνίχου – αριστερά Λυσικράτους -Σέλλευ- Τριπόδων – αριστερά Πρυτανείου (πίσω από το σχολαρχείο, στο στενάκι) – αριστερά στη Θεωρίας – βγαίνουμε πάλι στον κόμβο της Ακρόπολης και στρίβουμε δεξιά στην Αποστόλου Παύλου – αριστερά στην Ακάμαντος -Στησικλέους και Τερματισμός: στο σημείο εκκίνησης.

Δείτε το χάρτη της διαδρομής εδώ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του Όλοι Μαζί Μπορούμε ή της Viva.gr. Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Η διαδικασία που πρέπει ν’ ακολουθηθεί μπαίνοντας μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» είναι η εξής: Επιλέγουμε το Δήμο στον οποίο θέλουμε να αγωνιστούμε, βλέπουμε τη διαδρομή και το σημείο εκκίνησης και κάνουμε κλικ στο κουμπί «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ». Από εκεί μεταφερόμαστε στη σελίδα της VIVA, όπου κάνουμε την κράτησή μας.

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής για τον αγώνα δρόμου 5χλμ και για το δυναμικό βάδην 5χλμ θα πραγματοποιείται στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΝΔΑ Πνευματικό Κέντρο δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50 (ισόγειο- αίθουσα Κόντογλου) από την Πέμπτη 17 έως την Παρασκευή 18 Μαΐου 09:00-18:00 και το Σάββατο 19 Μαΐου 09:00-17:00.

Το συνολικό ποσόν, που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα κάθε Δήμου, θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα, που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου. 

Συμμετοχή στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου έχουν δηλώσει οι εξής Δήμοι του νομού Αττικής:

Αθηναίων

Αλίμου

Αμαρουσίου

Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης

Βριλησσίων

Γαλατσίου

Γλυφάδας

Διονύσου

Ηλιούπολης

Ηρακλείου

Καλλιθέας

Κηφισιάς

Κρωπίας

Μεγάρων

Μοσχάτου -Ταύρου

Νίκαιας - Ρέντη

Παλαιού Φαλήρου

Παλλήνης

Ραφήνας - Πικερμίου

Σπατών - Αρτέμιδας

Παπάγου - Χολαργού

Ύδρας

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ

Ημερομηνία: 
Κυρ, 20/05/2018 - 13:50

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
  Τηλ.  
  210 5287800

  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.