05 ΙΟΥΛΊΟΥ 2017 16:00

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου αυλαία για το πρόγραμμα «Ζήσε τον Κήπο αλλιώς» με τη μουσική παράσταση «Το δέντρο F. G. Lorca»

Η Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του Πέτρου Καρπαθάκη, η σπουδαία ερμηνεύτρια Καλλιόπη Βέττα και ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς, ο συνθέτης και κιθαριστής Μανόλης Ανδρουλιδάκης συμπράττουν και παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Το δέντρο F. G. Lorca» την Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 19.00 στον Εθνικό Κήπο.

Με τη μοναδική αυτή μουσική συνάντηση κορυφώνεται το πρόγραμμα «Ζήσε τον Κήπο αλλιώς», που διοργάνωσε ο δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας στον Εθνικό Κήπο, προσφέροντας όλο τον Ιούνιο στους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης, μικρούς και μεγάλους, τη δυνατότητα να ζήσουν μία «αλλιώτικη» και πρωτόγνωρη αθλητική και πολιτισμική εμπειρία στο κέντρο της Αθήνας.

Στη μουσική παράσταση συμμετέχει η Χορωδία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και το κοινό θα απολαύσει σε μία ατμοσφαιρική μουσική βραδιά εξαιρετικές μελοποιήσεις του έργου, σε διασκευή για γυναικεία φωνή, κιθάρα, χορωδία και συμφωνική ορχήστρα.

Ενορχηστρώσεις – Κιθάρα: Μανόλης Ανδρουλιδάκης

Τραγούδι: Καλλιόπη Βέττα

Διδασκαλία Χορωδίας: Μιχάλης Οικονόμου

Μουσική διεύθυνση: Πέτρος Καρπαθάκης

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στη θέση «Αστέρι» του Εθνικού Κήπου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Επίσης, την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «POLAROID και σύγχρονη τέχνη!» για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών στη θέση «Στρογγυλό Κιόσκι» στις 18.00  και η παράσταση «Ο Μήτρος και ο Τζίμης» από το κουκλοθέατρο «Φιλφαρί» για παιδιά ηλικίας από 3 έως 12 ετών παραπλεύρως της παιδικής χαράς στις 19.00.

Όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις είχαν αναβληθεί λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύχθηκαν τις προγραμματισμένες μέρες διεξαγωγής τους.

Περισσότερες… αλλιώτικες πληροφορίες:

τ. 210 52 84 854 | www.opanda.gr  & www.zisetonkipo.gr  #ZiseTonKipo