29 ΙΟΥΝΊΟΥ 2013 18:00

14-06-2013:Βραδιές Θεάτρου και Μουσικής στο Θέατρο Αττικού Άλσους

Πιστός στο ραντεβού του με το κοινό, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, σηκώνει αυλαία φέτος στο  Θέατρο Αττικού Άλσους στις 29 Ιουνίου, με  εκδηλώσεις θεάτρου και μουσικής, προτρέποντάς το κοινό να απομακρυνθεί για λίγο από τα προβλήματα και την κρίση των καιρών μας.

Η  σκηνή του Αττικού Άλσους  μέχρι τις 19 Ιουλίου θα φιλοξενήσει  θεατρικές παραγωγές με καταξιωμένους , αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες με χαμηλό εισιτήριο, παιδικές παραστάσεις και συναυλίες τζαζ μουσικής από την Big Band, έντεχνη μουσική από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών, ελληνική  μουσική από το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής  και  κλασική  μουσική από τη Συμφωνική Ορχήστρα με ελεύθερη είσοδο.

Μετατρέψτε  τα καλοκαιρινά  σας  βράδια σε μία μοναδική καλλιτεχνική εμπειρία.

Έναρξη όλων  των εκδηλώσεων:  21.00

Προπώληση από 20 Ιουνίου 2013

Προπώληση εισιτηρίων:

Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, τηλ.: 210 52 84 800 & 808)

Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 έως 17:00

Για τη θεατρική παράσταση ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ στις 29/6 η προπώληση ΔΕ θα γίνεται από το Πνευματικό Κέντρο παρά μόνο σε ηλεκτρονική μορφή από τα καταστήματα PUBLIC και από την ηλεκτρονική διεύθυνση liveticket.gr.

Στο θέατρο του Αττικού Άλσους θα γίνεται πώληση μόνο για την παράσταση της ημέρας από τις 19.00 έως την έναρξη της παράστασης.

Θέατρο Αττικού Άλσους:  Η είσοδος στο θέατρο είναι από την οδό Καρπενησιώτη επί του περιφερειακού Γαλατσίου (Τουρκοβούνια).

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα