designlab

Το πρωτοποριακό Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Δημιουργικότητας "Design Lab", φιλοξενεί για δεύτερη συνεχή χρονιά, από τις 12 - 14 Μαΐου 2012, η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Έχοντας πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση των επαγγελματιών του χώρου της Αρχιτεκτονικής και της Διακόσμησης ως η πιο δυναμικά ανερχόμενη διοργάνωση για το σύγχρονο Design, το Design Lab Athens 2012 φιλοδοξεί να αποτελέσει για άλλη μια χρονιά, ορόσημο και σημείο συνάντησης για αρχιτέκτονες, διακοσμητές, interior designers αλλά και για κάθε λάτρη του σύγχρονου Design, των καινοτομιών και των νέων προτάσεων.

Υλικά, υπηρεσίες, έπιπλα και αντικείμενα design θα παρουσιαστούν κατά τις τρεις ημέρες διεξαγωγής του Design Lab Athens, δίνοντας την ευκαιρία σε επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες να έρθουν σε επαφή με τις νέες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο.

Διαθέτοντας ήδη ένα πολύ σημαντικό portfolio επισκεπτών (αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές, γραφεία μελετών, τεχνικές εταιρείες, κατασκευαστές κτηρίων), οι οποίοι ενισχύουν κάθε χρόνο με την παρουσία τους το θεσμό, το Design Lab απευθύνεται πλέον και στον ιδιώτη, προσκαλώντας τον σε μια γιορτή του σύγχρονου design.

Με τις παράλληλες δραστηριότητες που διοργανώνονται στους εξωτερικούς χώρους της «Τεχνόπολις», το Design Lab ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια μίας εμπορικής έκθεσης και μετατρέπεται σε ένα εργαστήρι τέχνης, design, δημιουργικότητας, θετικής ενέργειας και αισιοδοξίας. Φέτος, στην αυλή της «Τεχνόπολις» θα παρουσιαστεί η υπαίθρια έκθεση τέχνης με τίτλο ‘Renew it’, η οποία έχει ως κεντρικό θεματικό άξονα την επαναχρησιμοποίηση παλιών υλικών, για τη δημιουργία καινούριων αντικειμένων και επίπλων.

Σε συνεργασία με διακοσμητικές ομάδες και εταιρείες υλικών, η αυλή της «Τεχνόπολις» θα μεταμορφωθεί σε ένα μοντέρνο ‘πάρκο’ Design και Δημιουργίας. Επίσης, θα παρουσιαστεί ένα ‘πάρκο’ Σύγχρονου Ελληνικού Design, μέσω του οποίου νέοι Έλληνες αρχιτέκτονες, διακοσμητές, καλλιτέχνες και δημιουργοί θα παρουσιάσουν έργα, κατασκευές και installations, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι το ελληνικό Design είναι ζωντανό, δραστήριο και δημιουργικό.

Παράλληλα, θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα «Νίκος Γκάτσος» (Κτίριο «Δ12») η Ειδική Έκθεση Ελληνικού Βιομηχανικού Σχεδιασμού ‘100% Γκρικ Ντιζάιν’, καθώς και η Έκθεση ‘Πανόραμα Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2012’, του περιοδικού ΔΟΜΕΣ.

Διοργανωτής του Design  Lab  Athens 2012 είναι η εταιρεία Demand Customize Marketing, ενώ το Στρατηγικό Επικοινωνιακό Σχεδιασμό έχει αναλάβει η εταιρεία morantis experience creators.

Τεχνόπολις: Πειραιώς 100, Γκάζι

‣Ώρες λειτουργίας:

Σάββατο 12 Μαΐου 2012: 11:00 - 23:00

Κυριακή 13 Μαΐου 2012: 11:00 - 23:00

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012: 16:00 - 22:00

‣Είσοδος  Ελεύθερη για τις παράλληλες δραστηριότητες στους εξωτερικούς χώρους.

‣Τιμή εισόδου για τις αίθουσες: 5,00€

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, μπορείτε να βρείτε στο www.designlabshow.gr.

Ημερομηνία: 
Σάβ, 12/05/2012 - 11:00 - Δευ, 14/05/2012 - 23:00

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.