Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων 11 χρόνων, η Παιδική Βιβλιοθήκη του Εθνικού Κήπου, το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα καλωσορίζει το μήνα που έρχεται με αφηγήσεις λαϊκών παραμυθιών που ζωντανεύουν με τη συνοδεία μουσικών οργάνων από την ομάδα «Παραμυθοσέντουκο», σε δύο διαδοχικές παραστάσεις, 11:30 & 12:30 το πρωί.
Έτσι και αυτό το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011, η αφηγήτρια Νίκη Κάπαρη θα μας ζεστάνει με ιστορίες και παραμύθια για τις παγωμένες μέρες του Δεκέμβρη και ο Γιάννης Ψειμάδας θα ντύσει τις ιστορίες με μουσικές….
Σας περιμένουμε!
Χαίρετε, είμαι ο ψηφιακός βοηθός του CityofAthens.gr και χρησιμοποιώ τεχνητή νοημοσύνη για να σας βοηθήσω και να απαντήσω στις ερωτήσεις σας σχετικά με τις υπηρεσίες και τις πληροφορίες που προσφέρει ο Δήμος Αθηναίων. Σημαντικό: Μην μοιράζεστε προσωπικά δεδομένα, όπως κωδικούς πρόσβασης ή ευαίσθητες πληροφορίες.