05 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2011 15:20

24-11-2011: “Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα» στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων”

Το Εργαστήριο Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα» οργανώνει Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, από 5 Δεκεμβρίου έως και 7 Δεκεμβρίου 2011, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, (Αίθουσα «Άγγελος Σικελιανός», Πειραιώς 100, Γκάζι).

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, με δημιουργίες κατασκευασμένες από τους απασχολουμένους του Κέντρου, να προμηθευτούν γλυκά φτιαγμένα από τους γονείς των νέων και να αγοράσουν γούρια για το 2012.

Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα που διατίθενται στο παζάρι είναι χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά για το σπίτι, φο μπιζού, κάρτες, προϊόντα υφαντικής, φυτά και άλλα πολλά, τα οποία είναι φτιαγμένα από τους νέους με αναπηρία που απασχολούνται στα εργαστήριά μας. Επίσης είδη για το σπίτι, δωρεά μεγάλης εταιρείας, καθώς και κρασιά χορηγία τοπικού παραγωγού.

Το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα» είναι ένα Εξειδικευμένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης για νέους και νέες με νοητική υστέρηση. Ιδρύθηκε το 1979, με την πρωτοβουλία μιας μητέρας παιδιού με αναπηρία, για να προσφέρει εκπαίδευση και κατάρτιση -σε προστατευμένα εργαστήρια-, σε άτομα με ελαφρά και μέση νοητική υστέρηση. Στα δώδεκα εργαστήρια του Κέντρου μας, οι σπουδαστές εξασκούνται στις δεξιότητες ζωής, σε γενικές επαγγελματικές δεξιότητες και σε ειδικές επαγγελματικές δεξιότητες.

Οι οικονομικοί πόροι του Κέντρου προέρχονται από τη Νομαρχία, τα Ασφαλιστικά Ταμεία, το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα και από δωρεές. Επιπρόσθετα έσοδα προκύπτουν από τις πωλήσεις των προϊόντων και την παροχή υπηρεσιών των εργαστηρίων, όπου φοιτούν οι σπουδαστές μας. Τα έσοδα από το χριστουγεννιάτικο παζάρι θα διατεθούν στο Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα».

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, 5:00μ.μ – 9:00μ.μ
                                              Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, 10:00π.μ. – 8:00 μ.μ.
                                              Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, 10:00π.μ. – 8:00 μ.μ.

Είσοδος Ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site: www.eeamargarita.gr