16 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2011 09:00

23-11-2011: “Χριστουγεννιάτικη γιορτή βιβλίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων”

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών – Βιβλιοπωλών, ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, συνδιοργανώνει με το Δήμο Αθηναίων, για πρώτη φορά, μια τριήμερη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Βιβλίου, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα Κωνσταντίνος Καβάφης, από τις  16 Δεκεμβρίου έως και τις 18 Δεκεμβρίου 2011 με βιβλία όλων των κατηγοριών και σε πολύ καλές τιμές.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών & Βιβλιοπωλών ιδρύθηκε το 1961 και εκπροσωπεί συλλόγους εκδοτών και βιβλιοπωλών από όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπως το «Εργαστήριο Σοκολάτας», με σοκολατένια δημιουργήματα για μικρούς και μεγάλους, μαγειρέματα από γνωστούς σεφ, αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς και άλλα δρώμενα.

Με τη συμμετοχή του κοινού, το οποίο είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο σε θέματα βιβλιοφιλίας, θα συνεχιστεί η προσπάθεια ενίσχυσης των βιβλιοθηκών σε παραμεθόριες και άγονες περιοχές της χώρας μας, με τη μεγάλη κοινωνική καμπάνια: «ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ; ΧΑΡΙΣΕ ΜΕ!».

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: 16 – 18 Δεκεμβρίου 2011, 11:00 – 22:00

Είσοδος Ελεύθερη