Το Φεστιβάλ Φοίτηση 2011 θα διεξαχθεί στις 18,19 & 20 Νοεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι). Από τις 11:00 έως & τις 21:00 στις Αίθουσες  Τάκης Παπατσώνης & Κωνσταντίνος Καβάφης της «Τεχνόπολις» στα πλαίσια της λειτουργίας του πολύ-forum, παράλληλες εκδηλώσεις, shows και μουσικές σκηνές δημιουργούν μια νεανική ατμόσφαιρα, δίνοντας την δυνατότητα στους φοιτητές να ψυχαγωγούνται για όση διάρκεια παραμένουν στο φεστιβάλ.Στόχος του είναι η ενημέρωση του φοιτητικού κοινού για την αγορά, την εκπαίδευση την εργασία. Τα σεμινάρια και οι επιστημονικές παρουσιάσεις, από τα μεγαλύτερα ονόματα Ελλήνων και ξένων εισηγητών προερχόμενων από τον επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό χώρο, αποτελούν το επιστημονικό περιεχόμενο του φεστιβάλ και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την ομαλή και σωστή ένταξη των φοιτητών στην αγορά εργασίας καθώς επίσης και την ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών μεταξύ καθηγητών, στελεχών επιχειρήσεων και φοιτητικού κοινού.

Η συμμετοχή των φοιτητών από όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι δωρεάν και όσοι παρακολουθήσουν τις σεμιναριακού τύπου συνεδριακές εκδηλώσεις λαμβάνουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό παρακολούθησης για το βιογραφικό τους.

Είσοδος Ελεύθερη
Ώρες Λειτουργίας: 11.00 – 21.00

Ημερομηνία: 
Παρ, 18/11/2011 - 11:00 - Κυρ, 20/11/2011 - 21:00

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
  Τηλ.  
  210 5287800

  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.