07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 09:56

Κυβέρνηση και Μπακογιάννης άφησαν και την Αθήνα να βουλιάζει με τη πρώτη βροχή και να απειλούνται ανθρώπινες ζωές

Άνθρωποι κινδύνεψαν παρασυρμένοι από ορμητικά νερά σε ένα από τους πιο κεντρικούς δρόμους, στην Β.Σοφίας στο ύψος του νοσοκομείου Ευαγγελισμού ενώ ο σταθμός του μετρό στο ίδιο σημείο και το Μοναστηράκι πλημμύρισαν. Ευτυχώς δε είχαν την κατάληξη των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στο Πήλιο και τη Λαμία. Η κυβέρνηση χέρι-χέρι με τους Δημάρχους της μοιράζει καταστροφές.
Η κλιματική αλλαγή γίνεται καταστροφή με τα μέτρα της κυβέρνησης και των εκλεκτών της Δημάρχων να την χειροτερεύουν με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να καίγονται δάση και μαζί τους ανθρώπινες ζωές όπως των 27 προσφύγων στον Έβρο και το φθινόπωρο να πνίγονται πόλεις σαν το Βόλο. Να πνίγονται άνθρωποι αβοήθητοι μέσα στα σπίτια και τα χωριά τους.Η πρώτη μπόρα στην Αθήνα έδειξε την γύμνια των έργων Μπακογιάννη, με την Αθήνα να βουλιάζει, τους δρόμους της να γίνονται ορμητικοί χείμαρροι, τα φρεάτια να γίνονται πίδακες, το Μεγάλο Περίπατο στην Πανεπιστημίου να αποκτά λίμνες, την πλαγιά του Λόφου Στρέφη να κατηφορίζει προς τα Εξάρχεια εξ αιτίας των επικίνδυνων καταστροφικών παρεμβάσεων της PRODEA.
Οι προτεραιότητες του Μπακογιάννη είναι τα κέρδη των μεγαλοεργολάβων των αναπλάσεων βιτρίνας που καταστρέφουν ελεύθερους χώρους και το πράσινο ενώ δεν δίνουν δεκάρα για αντιπλημμυρικά έργα. Οι δρόμοι που γέμισαν λάσπες είναι ατελείωτοι.
Αυτή την κυβέρνηση της καταστροφής μαζί τους γαλάζιους Δημάρχους της είναι ώρα να την βουλιάξουμε πριν ρημάξει τα πάντα. Θέλουμε λεφτά για αντιπλημμυρικά έργα και δασοπροστασία και όχι για ραφαλ, φράχτες και όχι φαραωνικά έργα για τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών, του τουρισμού και του real estate.

Στις εκλογές του Δήμου της Αθήνας στις 8 Οκτώβρη έχουμε την ευκαιρία να τους μαυρίσουμε στηρίζοντας την Ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Παπαδάκη.
Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας και υποψήφιος με την Ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα
ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ