23 ΙΟΥΝΊΟΥ 2012 16:00

18-06-2012: Athens Live School Festival 2012

Με σόλο ροκιές και ηλεκτρικές κιθάρες, 24 νεανικά ροκ συγκροτήματα από γυμνάσια και λύκεια της Αθήνας, ανεβαίνουν στη σκηνή του ATHENS LIVE SCHOOL FESTIVAL 2012. Ο κύκλος των συναυλιών ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουνίου, σε στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων.

Το δημοφιλές μουσικό φεστιβάλ διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με χορηγό τα  ΙΕΚ ΞΥΝΗ και συμμετοχή που ξεπερνά  τους 5.000 εφήβους και νέους –επίδοξους, αλλά και ανερχόμενους- ροκ μουσικούς.

Το Σάββατο στη σκηνή ανεβαίνουν τα συγκροτήματα: FM, EKSTASI , PURPLE STRINGS, RAW BETRAYAL, VAUVILLE, THOUSAND MILE, GROOVITY, END OF IRIS, REPTILE, KILL και DAUGHTER, ενώ οι guest της βραδιάς είναι οι Mpliax 166.

Την Κυριακή η αυλαία του Φεστιβάλ πέφτει στο stage της «Τεχνόπολις» με τους BACKSTAB, DRANCY DENIES, MARGICSOFI FEAT. AROMA, FREE BIRDS, HALF BACK, VICE VERSA, BOMBING THE AVENUE, THE OVERJOYED 32, PROJECT ZEROED, INK STAIN PATERN και guest τους CYANIDE4.

Οι «ΜΠΛΙΑΧ», το ανερχόμενο νεανικό συγκρότημα που αναδείχθηκε στο περσινό  ATHENS LIVE SCHOOL FESTIVAL, θα παίξει- ως guest – punk rock μελωδίες.   

Τεχνόπολις: Πειραιώς 100, Γκάζι

Ώρα έναρξης: 19.00

Είσοδος  ελεύθερη