30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 10:10

Εκδήλωση της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, Κυριακή 31 Μαρτίου για τον Ποδονίφτη και τον Κηφισό

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αθήνας καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Κυριακή 31 Μαρτίου, με θέμα «Να προχωρήσουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα σε Κηφισό και Ποδονίφτη με συνολική ανάπλαση του πάρκου Ποδονίφτη από Τρεις Γέφυρες έως Περισσό».

Η εκδήλωση θα γίνει στις 6 μ.μ., στο γήπεδο των «3 αστέρων» στο πάρκο Ποδονίφτη (Καβάφη και Ζαφειροπούλου στον Άγιο Ελευθέριο Πατησίων).

Ομιλητές θα είναι ο Νίκος Σοφιανός, Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας, επικεφαλής της «Λαϊκή Συσπείρωση» Αθήνας και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Γιώργος Ποθητός, κοινοτικός σύμβουλος της 5ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις.

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι αύριο Σάββατο 30 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση που διοργανώνουν η ΚΟ Αττικής και το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ με θέμα «O Αθλητισμός ως δημόσιο και κοινωνικό αγαθό. Ο ρόλος του αθλητικού σωματείου σήμερα» στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50. Ομιλητής ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από εκπροσώπους του Αθλητισμού.