ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΟΙ ΧΑΝΤΡΕΣ | ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00 στο Θέατρο Γκράβας (Ταϋγέτου 60)
Ο Ελληνικός Κινηματογράφος και ιδιαίτερα τα τραγούδια του, συντροφεύουν πάντα τη ζωή μας. Πόσοι δεν έχουμε συνδέσει στιγμές μας με την Αλίκη τη Ζωίτσα, το Δημήτρη, τη Τζένη σε ρόλους υπέροχους και διαχρονικούς με την συνοδεία των τραγουδιών του Μίμη Πλέσσα, του Μάνου Χατζηδάκη, του Σταύρου Ξαρχάκου αλλά και λαϊκότερων συνθετών όπως ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Μανώλης Χιώτης και τόσοι άλλοι.
Η
Τίνα Τράκου, με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο της μουσικής, με την συμμετοχή του
Νίκου Κρητικού ,με την καλλιτεχνική καθοδήγηση του μαέστρου κ συνθέτη
Νίκου Παπαδόπουλο και με την συμμετοχή μιας πενταμελούς μπάντας θα μας οδηγήσουν σ αυτήν την ανέμελη και ξέγνοιαστη εποχή, στα σοκάκια της παλιάς Αθήνας, στην εποχή που τα τραγούδια είχαν μελωδία και στίχο που άγγιζε τις ψυχές των ανθρώπων. Η παράσταση πραγματοποιείται για την οικονομική στήριξη του συλλόγου παιδιών με αναπηρία ΔΩΣΕ ΖΩΗ.
Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου
Η διάθεση των δελτίων εισόδου γίνεται μόνο ηλεκτρονικά από την
ticketservises.gr