30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023 10:58

Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα: Καταγγελία στη δημαρχία Μπακογιάννη για τις διευκολύνσεις στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή

Άδεια στους νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση για τα Ίμια στην πλατεία Ρηγίλλης σήμερα Σάββατο 28/1/2023, έδωσε η αστυνομία με την πολιτική συναίνεση του Μπακογιάννη, όπως αναγράφεται καθαρά στην ανακοίνωση της αστυνομίας! Καταγγέλλουμε τις πολιτικές διευκολύνσεις της δημαρχίας Μπακογιάννη και της κυβέρνησης της ΝΔ στο κόμμα των υπερασπιστών του ναζισμού και του φασισμού στον τόπο μας, των καταδικασμένων στη συνείδηση του λαού και της νεολαίας, των καταδικασμένων ακόμα και από την αστική δικαιοσύνη για εγκλήματα και τις δολοφονίες.

Ως Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα δηλώνουμε καθαρά ότι θα συμβάλλουμε μαζί με το αντιφασιστικό, αντιρατσιστικό, αντιπολεμικό, διεθνιστικό κίνημα ώστε τα ναζιστικά αποβράσματα να μην πραγματοποιήσουν τη φιέστα τους! Εμείς δεν ξεχνάμε τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, τα τάγματα εφόδου των νεοναζί της ΧΑ που επιτέθηκαν δολοφονικά κατά των Αιγύπτιων αλιεργατών, δεκάδων μεταναστών και προσφύγων, των αγωνιστών των κινημάτων.

Αθήνα πόλη αντιφασιστική! Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας!

Γραφεία Αιόλου 47, 3ος όρ., τηλ. 2103248892

Δημοτικός σύμβουλος: Κεφαλληνός Παναγιώτης, τηλ. 6934511133

Ομάδα συλλογικής εκπροσώπησης:

Ρέππα Ντίνα, Ρίζος Μιχάλης, Μάτσα Κατερίνα,

Παπαχριστούδη Ματίνα, Σιαπάτης Αποστόλης, Μένου Κική