ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου Αθηναίων για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας & των Παιδιών τους του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την G-All, Gender Alliance Initiative – Η Συμμαχία των Φύλων διοργανώνουν βιωματική  συζήτηση ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης με θέμα:

«Η θέση της Γυναίκας σήμερα. Από τα έμφυλα στερεότυπα και τις διακρίσεις ως την έμφυλη βία. Υπάρχει άλλος δρόμος;»

Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 από 18.00 – 21.00 στο Σεράφειο, Πειραιώς 160 & Πέτρου Ράλλη, Αθήνα.

Ο γενικότερος σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι η ενδυνάμωση και κινητοποίηση των προσώπων που συμμετέχουν σε αυτό προκειμένου να ενημερωθούν – ευαισθητοποιηθούν ώστε να μπορούν να αναστοχάζονται κριτικά πάνω σε θέματα που σχετίζονται με το φύλο, στη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα. Ειδικότερα, το εργαστήριο σχεδιάστηκε με σκοπό να δώσει την ευκαιρία στα συμμετέχοντα πρόσωπα να συνειδητοποιήσουν και να αναστοχαστούν σχετικά με τα έμφυλα στερεότυπα και πώς αυτά οικοδομούν εντός μας -ασύνειδα και αδιόρατα- μια ολόκληρη πυραμίδα σεξισμού, μισογυνισμού, έμφυλης τοξικότητας και βίας.

Ημερομηνία: 
Δευ, 25/11/2019 - 12:10

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.