13 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2014 08:00

12-12-2014: Μουσικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Από το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, 14 συγκροτήματα και 100 μουσικοί υπόσχονται να μας βάλουν σε εορταστικούς ρυθμούς με χορό, τραγούδι και πολύ μουσική. Συμμετέχουν οι: Empty Frame, Gautier, Jaguar Bombs, Los Mujeros , Happy Dog Project, Swing Shoes ft Sugahspank, Leon of Athens , Monsieur Minimal , Wedding Singers, Penny & the Swingin’ Cats , Gadjo Dilo, Big Band του Δήμου Αθηναίων με τη συμμετοχή της Θωμαή Απέργη, Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, Τζόνι Βαβούρα & τους Cadillacs, Idols , “Circus Explosiva”, Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, Χορωδία του Δήμου Αθηναίων

Η Big Band του Δήμου Αθηναίων η οποία απαρτίζεται από τους ικανότερους Έλληνες σολίστ που διακρίνονται από την υψηλή δεξιοτεχνία τους στον τζαζ αυτοσχεδιασμό μαζί με τη συμμετοχή της νέας, ξεχωριστής καλλιτέχνιδας, Θωμαή Απέργη της Panik Records, σε μία μοναδική συνεργασία στις 22 Δεκεμβρίου.

Την παραμονή των Χριστουγέννων σας περιμένουμε σε ένα φαντασμαγορικό show από τους Circus Explosiva. Εννέα performers, μουσικοί, τραγουδιστές, χορευτές, ακροβάτες υπόσχονται να γοητεύσουν και να ξαφνιάσουν με το πάθος, την ενέργεια, την εκφραστικότητα και τα επικίνδυνα ακροβατικά τους το κοινό. Συνδυάζουν τη μουσική, το χορό και τα εικαστικά, χρησιμοποιώντας πάντα τις τέχνες αυτές για να διηγηθούν μια ιστορία.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων η οποίο συμπράττει με τη Χορωδία του ΔΑ και μας ταξιδεύουν μουσικά στον κινηματογράφο και στην όπερα, με την συμμετοχή διακεκριμένων σολίστ στις 27 Δεκεμβρίου.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων