/

Που θα βρω δημόσιες τουαλέτες;

Στη διάθεση των πολιτών βρίσκονται τουαλέτες σε πολλά σημεία της Αθήνας.

Συγκεκριμένα:
Λειτουργούν οχτώ δημόσιες τουαλέτες στην Πλατεία Συντάγματος (εντός της Πλατείας), στον Διόνυσο (Ροβέρτου Γκάλη, εντός πλατείας), στη Μακρυγιάννη (Διον. Αρεοπαγίτου και Θρασύλλου), στη Βαρβάκειο (Αθηνάς και Αριστογείτονος), στο Παγκράτι (Σπ. Μερκούρη και Δωρίδος), στην Ιχθυαγορά (εντός της ιχθυαγοράς), στον Εθνικό Κήπο (Αμαλίας 1) και στην Πλατεία Αβυσσηνίας (εντός της Πλατείας). Επίσης, ένας μεγάλος αριθμός δημοσίων WC βρίσκεται σε φάση ανακαίνισης.

Ακόμη, 16 χημικές τουαλέτες, βρίσκονται:
Στην οδό Αρμοδίου, στην Πλατεία Κλαυθμώνος και Παπαρηγοπούλου, στη Ζωοδόχου Πηγής (Ακαδημίας), στην Αιόλου και Λυκούργου, στην Πλατεία Έλενας Βενιζέλου (Πιάτσα Ταξί), στη Δεληγιάννη (έναντι ΟΣΕ), στην Πειραιώς και Σοφοκλέους, στη Μαυροματαίων (Πεδίον του Άρεως), στην Αγίου Πολυκάρπου 73 και Χαρτεργατών, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (Άνοδος Μετρό Αμπελοκήπων), στην Κατεχάκη και Μεσογείων, στην Ιερά Οδό 94, στη Ναυτικού και Ευκαλύπτων, στη Μαρασλή και Πατέρα (Ευαγγελισμός), στη Σαλαμινίας, στην Πλατεία Κάνιγγος (από την πλευρά του Υπουργείου).

Παράλληλα, λειτουργούν δύο οικίσκοι WC (ανδρών – γυναικών – ΑΜΕΑ) στην Ακρόπολη και στο Καλλιμάρμαρο.
Τέσσερις αυτοπλενόμενες τουαλέτες λειτουργούν στην Πλατεία Ειρήνης (Ευελπίδων), στο Γήπεδο Ρουφ (εντός Γηπέδου και εντός κερκίδων), στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (Πλ. Κολωνακίου), στην Πλατεία Γερμανού Χριστιανουπόλεως (Αμβροσίου) και στη Φραντζή (Νέος Κόσμος).