/

Ενημερώσου για τις Κυριακές καθαριότητας

Κάθε Κυριακή που οι ρυθμοί στην πόλη χαλαρώνουν, επιχειρούμε σαρωτικά στο σύνολο πραγματοποιώντας μεγάλες επιχειρήσεις καθαριότητας και απολύμανσης.

Σε μια μέρα καθαρίζουμε σε βάθος, απολυμαίνουμε και πλένουμε με καυτό νερό δρόμους, πεζοδρόμια, πλατείες, κάδους απορριμμάτων και όλους τους κοινόχρηστους χώρους σε μια περιοχή της Αθήνας, με τον τριπλάσιο στόλο της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, 20 πλυστικά πολυμηχανήματα σάρωθρα, υδροφόρες και πλυστικά και περισσότερους από 20 εργαζόμενους της καθαριότητας. Από τον Σεπτέμβριο 2019 μέχρι και το Ιανουάριο του 2021 πραγματοποιήθηκαν 37  Κυριακάτικες δράσεις. Τις επιχειρήσεις αυτές υποστηρίζουν σάρωθρα, υδροφόρες και πλυστικά μηχανήματα καθώς και το ανθρώπινο δυναμικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων.

Η καθαριότητα και η απολύμανση της πόλης αποτελεί  ύψιστη  προτεραιότητα για τον Δήμο Αθηναίων  και η μεγάλη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής θα συνεχιστεί και θα ενταθεί με αντίστοιχες μεγάλες δράσεις σε όλη την Αθήνα, από το κέντρο μέχρι τα όρια της, ώστε η πόλη  και στις 129 γειτονιές της να είναι πιο καθαρή, πιο φωτεινή και όσο το δυνατόν πιο ασφαλής υγειονομικά. «Όλες οι Κυριακές του χρόνου είναι αφιερωμένες στην καθαριότητα. Είναι οι επιχειρήσεις που βλέπουν πλέον όλοι οι Αθηναίοι στη γειτονιά τους. Γιατί είναι η πρώτη φορά που τόσο μεγάλες επιχειρήσεις έχουν μπει στην καθημερινότητα της πόλης. Και γιατί η καθαριότητα έγινε τρόπος ζωής για την Αθήνα» τονίζει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης

Εδώ θα δείτε όλες τις Κυριακάτικες επιχειρήσεις καθαριότητας και απολύμανσης που έγιναν μέχρι σήμερα καθώς και τις καθημερινές επιχειρήσεις καθαριότητας & αποκατάστασης σε πλατείες και πεζόδρομους.

Ενημερωθείτε εδώ για τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης