Πολύ κέφι, δημιουργική έκφραση, δυνατό χρώμα και περίσσευμα φαντασίας είναι κάθε χρονιά η κινητήριος δύναμη στο παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων για τη Αποκριά, αντίδοτο στη δύσκολη καθημερινότητά μας. Ζωντανό, χαρούμενο γλέντι, τόσο στους παραδοσιακούς αποκριάτικους προορισμούς, όσο και στις γειτονιές. Μια γιορτή για όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις, συνδυάζοντας αρμονικά τις παραδόσεις με σύγχρονες ιδέες και εκδηλώσεις που είναι ελκυστικές για όλους τους κατοίκους, τα παιδιά, αλλά και τους επισκέπτες της Αθήνας.


Προτεραιότητα, είναι αφενός να προσφέρει όσα μπορεί περισσότερα στα παιδιά, δεδομένου ότι οι Αποκριές είναι η γιορτή των παιδιών και αφετέρου να μεταφέρει την εορταστική ατμόσφαιρα στις γειτονιές της πόλης.

Οι βασικοί άξονες των εκδηλώσεων - για το πρόγραμμα των οποίων συνεργάζονται ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας η "Τεχνόπολις", και η Διεύθυνση Σχολικής Μέριμνας - είναι η Τσικνοπέμπτη, οι εκδηλώσεις για τα παιδιά στο κέντρο και στην περιφέρεια, τα δύο Σαββατοκύριακα της Αποκριάς σε κεντρικά σημεία της πόλης, αλλά και πλούσιο πρόγραμμα σε διάφορα σημεία της.

 

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.