Skip to content

Στο Λονδίνο μεταβαίνει τη Δευτέρα 24 Ιουνίου ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας, προκειμένου να συμμετάσχει στον ετήσιο διάλογο των Δημάρχων των Πρωτευουσών των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο διάλογος, ο οποίος λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της Αστικής Ατζέντας της ΕΕ, αποτελεί το βασικό πολιτικό πυλώνα προώθησης της αστικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στη διάσκεψη αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότερες από είκοσι (20) πόλεις, μεταξύ των οποίων το Παρίσι, το Άμστερνταμ, το Βερολίνο, οι Βρυξέλλες, η Λευκωσία, το Δουβλίνο, το Ελσίνκι, η Βαρσοβία κ.ά.

Η φετινή διοργάνωση του διαλόγου λαμβάνει ένα ξεχωριστό συμβολισμό αφού διεξάγεται στο Λονδίνο. Το Λονδίνο διεκδίκησε, με πρωτοβουλία του δημάρχου Sadiq Khan, τη διοργάνωση του φετινού διαλόγου εν μέσω των διαδικασιών για το Brexit. Πέραν της Αστικής Ατζέντας, οι δήμαρχοι των Πρωτευουσών της ΕΕ αναμένεται να συζητήσουν για το θέμα της αντιμετώπισης του βίαιου εξτρεμισμού στα αστικά κέντρα.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

24ωρη γραμμή επικοινωνίας 1595 (χρέωση ανάλογα με τον τιμοκατάλογο του τηλεφωνικού σας παρόχου), 2105287800

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Back To Top

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

24ωρη γραμμή επικοινωνίας 1595(χρέωση ανάλογα με τον τιμοκατάλογο του τηλεφωνικού σας παρόχου), 2105287800

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡO

Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), 10552

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Λιοσίων 22, 10438

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

24ωρη γραμμή επικοινωνίας 1595 (χρέωση ανάλογα με τον τιμοκατάλογο του τηλεφωνικού σας παρόχου), 2105287800

Μάθε τα νέα του Δήμου!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε άμεσα νέα, ανακοινώσεις και εκδηλώσεις του Δήμου.