Skip to content

Συναυλία με παραδοσιακά και νησιωτικά τραγούδια

Έναρξη: 2015-08-26 18:00:00

Η μουσική της νησιωτικής Ελλάδας είναι ο πρωταγωνιστής στη συναυλία με παραδοσιακά και νησιωτικά τραγούδια, ερμηνευμένα από τους Μαρίνα Μανωλάκου, Γρηγόρη Νταραβάνογλου και Μανώλη Καρπάθιο, που παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο των εκδηλώσεών του «Καλοκαίρι στην Αθήνα», την Τετάρτη 26 και την Κυριακή 30 Αυγούστου -στις 9μ.μ.- στην πλατεία Αγ. Ανδρέα (Λαμπρινή) και πλατεία Καραμανλάκη (Κάτω Πατήσια) αντίστοιχα.

Το κοινό θα απολαύσει τα ωραιότερα θαλασσινά τραγούδια, που όλοι σιγοτραγουδάμε και έχουμε συντροφιά στις καλοκαιρινές μας περιπλανήσεις, σε μία δροσερή και πιστή απόδοση με τη σύγχρονη σφραγίδα των τριών καλλιτεχνών, τους οποίους θα συνοδεύσει ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων.
Οι ακροατές θα ταξιδέψουν στο ελληνικό νησιωτικό μουσικό χάρτη με μελωδίες από τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, την Κύπρο, την Κρήτη, το Αιγαίο και το Ιόνιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 210 52 84 800 ή να επισκεφτούν το www.opanda.gr  

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

24ωρη γραμμή επικοινωνίας 1595 (χρέωση ανάλογα με τον τιμοκατάλογο του τηλεφωνικού σας παρόχου), 2105287800

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Back To Top

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

24ωρη γραμμή επικοινωνίας 1595(χρέωση ανάλογα με τον τιμοκατάλογο του τηλεφωνικού σας παρόχου), 2105287800

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡO

Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), 10552

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Λιοσίων 22, 10438

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

24ωρη γραμμή επικοινωνίας 1595 (χρέωση ανάλογα με τον τιμοκατάλογο του τηλεφωνικού σας παρόχου), 2105287800

Μάθε τα νέα του Δήμου!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε άμεσα νέα, ανακοινώσεις και εκδηλώσεις του Δήμου.