Η Ανοιχτή Πόλη συμμετέχει στην Καμπάνια της «Αλληλεγγύης για Όλους», για τη στήριξη των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.
Η κανονικότητα στη Θεσσαλία έχει ανατραπεί δραματικά. Οι ανάγκες είναι πολλές και η συνεισφορά μας κρίσιμη, για να εξασφαλίσουμε ένα πιο αισιόδοξο αύριο για τους πληγέντες συνανθρώπους μας.
Μαζεύουμε υγρά μαντηλάκια, πάνες, νερά, υγρά αντισηπτικά, χαρτικά, καθαριστικά, τρόφιμα μακράς διάρκειας, παπούτσια και παντόφλες, κάλτσες και βρεφικά/παιδικά ρούχα στην Ακαδημία Πλάτωνος, Αλεξανδρείας 76, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 11:00 με 16:30. Παράλληλα, υπάρχει δυνατότητα κατάθεσης για αγορά ειδών στο λογαριασμό: GR35 0110 0400 0000 0400 1832 882 (Όνομα Δικαιούχου: ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ & ΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, με την ένδειξη ΘΕΣΣΑΛΙΑ).
Ακαδημία Πλάτωνος, Αλεξανδρείας 76, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 11:00 με 16:30
Πατήσια, στο Κοινωνικό Φαρμακείο, Ταϋγέτου 60, (εντός σχολικού συγκροτήματος Γκράβας) κατόπιν τηλ. συνεννόησης τηλ. 6945036525, καθώς και στα γραφεία της Ανοιχτής Πόλης (Ξενοφώντος 7, Σύνταγμα).
Η αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης απαιτεί σχέδιο και αποφασιστικότητα. Προϋπόθεση είναι κανείς να μην μείνει μόνος απέναντι στην επιθετικότητα των φαινομένων που τη συνοδεύουν. Η αλληλεγγύη είναι η βάση πάνω στην οποία μπορούμε να χτίσουμε ένα ανθεκτικό και βιώσιμο αύριο.

