Ομόνοια Συντριβανι-Omonoia fountain- Ανάπλαση-redevelopment Ομόνοια Συντριβάνι-Omonoia fountain

Αυτός είναι ο Επίσημος Οδηγός Επισκεπτών του Δήμου Αθηναίων στα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά. Η διαδικτυακή πύλη στο thisisathens.org περιλαμβάνει ιστορίες από τοπικούς και διεθνείς δημοσιογράφους, καθώς και πρωτότυπες φωτογραφίες, βίντεο και δύο σειρές podcasts στην αγγλική γλώσσα. To This is Athens έχει σχεδιαστεί για να προσελκύει επισκέπτες και να προβάλλει σημαντικά αξιοθέατα, μοναδικά αστικά vibes και ένα ημερολόγιο εκδηλώσεων που το επιμελούμεθα με γνώμονα τους επισκέπτες.

Η διαδικτυακή πύλη φιλοξενεί επίσης το This is Athens With a Local, ένα πρόγραμμα που συνδέει τους επισκέπτες με ντόπιους εθελοντές που προσφέρουν δωρεάν περιπάτους στις γειτονιές τους.

Το This is Athens & Partners είναι μια ομάδα σημαντικών τουριστικών φορέων που επενδύουν στην ανάπτυξη και προβολή της Αθήνας ως προορισμό για τις διεθνείς αγορές. Η Εταιρία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (EATA) συνεργάζεται σε δράσεις στρατηγικής και προώθησης με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), την Aegean Airlines, τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, τη Λάμψα Α.Ε., τη Lamda Development και τα Ξενοδοχεία Ιονίων Νήσων.

Τηλεφωνα: 210 3312001, 210 3312002