28 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2013 18:00

27-08-2013: Συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στην Τεχνόπολις

Μια ξεχωριστή συναυλία δίνει στις 28 Αυγούστου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων. Συγκεντρώνει τραγούδια, διαθέσεις και φίλους και υπόσχεται μια απρόβλεπτη βραδιά με αγαπημένα τραγούδια.

Ιδρυτικό μέλος των Χαΐνηδων, ακολουθεί τα τελευταία 20 σχεδόν χρόνια προσωπική πορεία και έχει καθιερώσει το δικό του ιδιαίτερο ύφος, που είναι εμφανές κυρίως στις ζωντανές του εμφανίσεις. Με ερμηνευτική δεξιοτεχνία αλλά και βαθιά γνώση της ελληνικής μουσικής κινείται με άνεση μεταξύ του σύγχρονου τραγουδιού και της παράδοσης, από το Τζίμη Πανούση στον Ερωτόκριτο και από το Θάνο Μικρούτσικο στο Μάρκο Βαμβακάρη.

Φυσικά δεν λείπουν τα δικά του τραγούδια, από τα γνωστότερα όπως το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος, η Φωτία Μου και το Στα Είπα Όλα μέχρι τα πιο πρόσφατα από το δίσκο Ξένοι Σ’ Ένα Τόπο Που Αλλάζει. Τραγούδια γεμάτα ευαισθησία, θυμό, τρυφερότητα και ενίοτε  χιούμορ.

Μαζί του στη σκηνή ανεβαίνει  ο παλιός του φίλος και σπουδαίος λυράρης Ζαχάρης Σπυριδάκης. Το Μίλτο Πασχαλίδη συνοδεύουν επίσης , η Μιρέλα Πάχου στο πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι, ο Δημήτρης Σινογιάννης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο Μπάσο,  ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα, και ο  Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά.

Συμπαραγωγή: «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ -STRAY MUSIC

Τεχνόπολις- Κεντρική Αυλή: Πειραιώς 100 , Γκάζι 

Έναρξη :  21:00

Τιμές εισιτηρίων: 10€ προπώληση (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων), 12€ ταμείο

Προπώληση εισιτηρίων: στα καταστήματα PUBLIC, Παπασωτηρίου, Seven Spots και στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων , Online: Viva.gr – τηλεφωνικά: 11876

 Επικοινωνία:

PuRe

Άννα Γιώτη [email protected]

Χρήστος Καρυώτης [email protected]