30 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2013 18:00

27-08-2013: Στις αγορές του Μάνου Χατζιδάκι, στην Τεχνόπολις

Μια συναυλία με τα ωραιότερα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι από την «Ρωμαϊκή» και «Λαϊκή Αγορά», με τους Ηλία Λιούγκο, Καλλιόπη Βέττα και Φωτεινή Βελεσιώτου, φιλοξενεί στις 30 Αυγούστου, η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων. 

Τα τραγούδια αυτά παρουσίασε για πρώτη φορά ο Μάνος Χατζιδάκις στον ιστορικό χώρο της Ρωμαϊκής  αγοράς και αργότερα δισκογραφήθηκαν και εντάχτηκαν στους δύο κύκλους με τις φωνές των: Βασίλη Λέκα, Ηλία Λιούγκου, Μαρίας Φαραντούρη, Έλλης Πασπαλά και Γιώργου Νταλάρα.

Ενορχήστρωση:  Στέλλα Κυπραίου    Μουσική επιμέλεια:  Ηλίας Λιούγκος

Ο Ηλίας Λιούγκος μετά από 20 χρόνια συνεργασίας φιλίας και μαθητείας με το Μάνο Χατζιδάκι, η Στέλλα Κυπραίου με την γνώση από την επίσης μακρόχρονη συνεργασία μαζί του, με τις υπερβατικές ερμηνείες της Καλλιόπης Βέττα και της Φωτεινής Βελεσιώτου, αναλαμβάνουν να διασφαλίσουν και να  μεταφέρουν την ακριβή ατμόσφαιρα και το μεγαλείο αυτών των τραγουδιών.

 Θα παίξουν οι μουσικοί:

ΣΤΕΛΛΑ ΚΥΠΡΑΙΟΥ:  Κιθάρα.

ΣΤΑΘΗΣ ΚΙΟΣΟΓΛΟΥ:  Κλαρίνο-Φλάουτo.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ: Βιολί-Μαντολίνο.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ: Πιάνο

Τεχνόπολις -προαύλιο αίθουσας – Μηχανουργείο (Δ12): Πειραιώς 100, Γκάζι 

Έναρξη :  21:00

Τιμές εισιτηρίων: 10€ γενική είσοδος

Προπώληση εισιτηρίων: στα καταστήματα PUBLIC, Παπασωτηρίου, Seven Spots και στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων , Online: Viva.gr – τηλεφωνικά: 11876 

Υ.Γ.

Τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι είναι βάλσαμο στις μέρες μας.

Είναι η  μεγάλη μας μουσική κληρονομιά που εκείνος μας άφησε για να μας αφυπνίζουν, να τα τραγουδάμε και να τα συνεχίζουμε.