29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2013 08:00

09-09-2013: Αγώνας δρόμου ενάντια στον καρκίνο του μαστού , «Greece Race for the Cure”

Τη… δική της μάχη κατά του καρκίνου δίνει για 5η συνεχή χρονιά η πόλη της Αθήνας.Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, δίδεται η εκκίνηση του αγώνα “Greece Race for the Cure” ενάντια στον καρκίνο του  μαστού, που διοργανώνει, με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει  αγώνα δρόμου 5 χλμ. και περίπατο 2χλμ. Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από το Ζάππειο Μέγαρο στις 11.00 το πρωί .  

Ο αγώνας  “Race for the Cure” είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Διοργανώνεται εδώ και 30 χρόνια σε περισσότερες από 140 πόλεις παγκοσμίως, από την αμερικανική οργάνωση Susan G. Komen for the Cure.

Στον αγώνα μπορεί κανείς να συμμετέχει ατομικά ή ως μέλος ομάδας, η οποία μπορεί να δημιουργηθεί με ατομική πρωτοβουλία ή στο πλαίσιο μιας εταιρίας, μιας πρεσβείας, ενός συλλόγου, ενός δήμου ή με πρωτοβουλία μιας γυναίκας με εμπειρία καρκίνου του μαστού.

Το 2012 μαζί σας καταφέραμε να συγκεντρώσουμε πάνω από 12.000 συμμετοχές, και ελπίζουμε φέτος να κινητοποιήσουμε ακόμα περισσότερο κόσμο με σκοπό το μήνυμα μας να ακουστεί ακόμη περισσότερο!

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.almazois.gr/race2013.