Skip to content

Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν σήμερα μαζικά στις συγκεντρώσεις «Δεν Έχω Οξυγόνο» που κάλεσε ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό.

Στην πλατεία Συντάγματος, δεκάδες χιλιάδες συγκεντρωμένων είπαμε «ως εδώ» με την κυβερνητική αναισθησία και τις πρακτικές της παραπλάνησης και της συσκότισης των συνθηκών που οδήγησαν 57 συνανθρώπους μας στο θάνατο. Δεκάδες χιλιάδες απαιτήσαμε οξυγόνο δικαιοσύνης, ανεμπόδιστη ολοκλήρωση της δικαστικής έρευνας και απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους.

Αντί για οξυγόνο, η κυβέρνηση απάντησε στους πολίτες με την ασφυξία των δακρυγόνων – με τη γνώριμη δηλαδή μέθοδο της αστυνομικής αυθαιρεσίας, με την οποία συστηματικά αντιμετωπίζει τις εκδηλώσεις δυσαρέσκειας απέναντι στις πολιτικές της. Η προσφυγή όμως στην καταστολή και την τρομοκρατία των χημικών δεν κάνει άλλο από το να επιβεβαιώνει την ενοχή των κυβερνώντων.

Το αίτημα των πολιτών που διαδήλωσαν σήμερα, από τη μία μέχρι την άλλη άκρη της χώρας, είναι τόσο απλό και καθαρό που κανένα χημικό δεν μπορεί να το θολώσει: φως τώρα στο έγκλημα των Τεμπών. Η αλήθεια έχει πια αφήσει πίσω της την κυβέρνηση και η δημοκρατία δεν έχει άλλα περιθώρια για συγκάλυψη.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

24ωρη γραμμή επικοινωνίας 1595 (χρέωση ανάλογα με τον τιμοκατάλογο του τηλεφωνικού σας παρόχου), 2105287800

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Back To Top

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

24ωρη γραμμή επικοινωνίας 1595(χρέωση ανάλογα με τον τιμοκατάλογο του τηλεφωνικού σας παρόχου), 2105287800

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡO

Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), 10552

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Λιοσίων 22, 10438

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

24ωρη γραμμή επικοινωνίας 1595 (χρέωση ανάλογα με τον τιμοκατάλογο του τηλεφωνικού σας παρόχου), 2105287800

Μάθε τα νέα του Δήμου!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε άμεσα νέα, ανακοινώσεις και εκδηλώσεις του Δήμου.