27 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2014 11:00

15-12-2014: Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στο Πεδίον του Άρεως από το δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής

Για πρώτη φορά φέτος ο δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στην Αθήνα», συνεργάζεται με την Περιφέρεια Αττικής, υλοποιώντας ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων στο Πεδίον του Άρεως, από το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου έως την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου.

Πρόγραμμα

 

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

13.00   «Ξημερώνει», της Μαρίας Παπαλέξη. Θεατρική παράσταση για παιδιά από το Θέατρο Αλληλεγγύης για Παιδιά (μια πρωτοβουλία του Θεάτρου του Νέου Κόσμου).

13.45   «Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα με τον Άνθρωπο-Ορχήστρα», του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου. Μια μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά με τους Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, Στέλιο Πασχάλη, Οδυσσέα Κωνσταντόπουλο, Χάρη Κωνσταντόπουλο, Ντίνα Καφτεράνη, την Παιδική Χορωδία 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας «Viva Voce» και την παιδική Χορευτική Ομάδα Μπελάδες.

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου

12.30   «Μια τρελή – τρελή Αλφαβήτα με τον Άνθρωπο-Ορχήστρα», του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου. Μια μουσικό-θεατρική παράσταση για παιδιά με τους Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, Στέλιο Πασχάλη, Οδυσσέα Κωνσταντόπουλο, Χάρη Κωνσταντόπουλο, Ντίνα Καφτεράνη, την Παιδική Χορωδία 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας «Viva Voce» και την παιδική Χορευτική Ομάδα Μπελάδες.

17.00 Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Με μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία η Εθνική Λυρική Σκηνή συνεχίζει τις καλλιτεχνικές δράσεις της σε χώρους απρόσμενους, στο πλαίσιο της καλλιτεχνικής της εξωστρέφειας.

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου

13.00 «Πρόταση γάμου», του Άντον Τσέχωφ από τη θεατρική ομάδα «Αστροναύτες», σε σκηνοθεσία της Κυριακής Σπανού

16.00 Συναυλία των Diminuita

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου

12.30   Παιχνιδομαγέματα – θεατρική παράσταση για παιδιά

15.00    Συναυλία Εθνικού Ωδείου Αθηνών

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί