Σε μία συντονισμένη προσπάθεια αναβάθμισης του κέντρου της πόλης μας ο Δήμος Αθηναίων επιστρέφει δυναμικά, μένοντας πιστός στις υποσχέσεις του για μία Αθήνα ελκυστική με οικονομική και εμπορική δυναμική.

Με στόχο να κρατήσουμε ζωντανό το ζωτικό ιστό της πρωτεύουσας, το ιστορικό και εμπορικό της κέντρο συνεχίζουμε την πρωτοβουλία μας με τίτλο «Βγαίνουμε Αθήνα».

«Βγαίνουμε Αθήνα» και προσκαλούμε τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους επιχειρηματίες του κέντρου να συμμετέχουν σε δράσεις πολιτιστικές, εκπαιδευτικές, σε δράσεις που ζωντανεύουν το κέντρο της πόλης, δίνοντας στον καθένα μας την ευκαιρία να στηρίξει έμπρακτα την κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης.

Ο Δήμος Αθηναίων δεσμεύεται να κάνει την καρδιά του κέντρου της πόλης να χτυπήσει ξανά, ζωντανά, με φορέα τον πολιτισμό και την οικονομική δραστηριότητα της πόλης.

Ξεκινάμε ξανά, «Παρέα Κάθε Τρίτη στο Κέντρο της Αθήνας».

Απολαμβάνουμε καφέ, γευόμαστε πρωτότυπα μενού και συνεχίζουμε για ποτό σε δημοφιλή μπαρ της πόλης.

Για όλη τη διάρκεια της δράσης μας τα συμμετέχοντα εστιατόρια, καφέ, μπαρ θα προσφέρουν προτεινόμενα μενού σε φιλικές τιμές:

  • 10€ Μενού
  • 2€ Καφέ
  • 5€ Ποτό
  • 12€ Κρασί (φιάλη)

-Το πρόγραμμα διαρκεί όλη μέρα.
-Κάθε κατάστημα προσφέρει το δικό του μενού.
-Η τιμή των 2€ περιλαμβάνει όλους τους καφέδες.

Επικαιρότητα

BGAINOYMEATHINA

Αγαπημένη «συνήθεια».. φαίνεται ότι γίνεται σιγά σιγά, η δράση του δήμου Αθηναίων «Κάθε Τρίτη Βγαίνουμε Αθήνα». Μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κόσμου, που λόγω και της κρίσης, επιλέγει την Τρίτη ως ημέρα εξόδου με χαμηλό κόστος, αλλά και οι επιχειρήσεις εστίασης υιοθετούν την πρωτοβουλία και προσφέρουν -κάθε Τρίτη- καφέ, ποτό και μενού σε ελκυστικές τιμές.

Ημερομηνία: 
Τρι, 24/02/2015 - 09:40
Bgainoumeathina

Αγαπημένη «συνήθεια».. φαίνεται ότι γίνεται σιγά σιγά, η δράση του δήμου Αθηναίων «Κάθε Τρίτη Βγαίνουμε Αθήνα». Μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κόσμου, που λόγω και της κρίσης, επιλέγει την Τρίτη ως ημέρα εξόδου με χαμηλό κόστος, αλλά και οι επιχειρήσεις εστίασης υιοθετούν την πρωτοβουλία και προσφέρουν -κάθε Τρίτη- καφέ, ποτό και μενού σε ελκυστικές τιμές.

Ημερομηνία: 
Τρι, 10/02/2015 - 09:50
BGAINOYMEATHINA

Μεγάλη ανταπόκριση βρίσκει η δράση του δήμου Αθηναίων «Κάθε Τρίτη Βγαίνουμε Αθήνα». Επιχειρήσεις εστίασης υιοθετούν την πρωτοβουλία και προσφέρουν -κάθε Τρίτη- καφέ, ποτό και μενού σε ελκυστικές τιμές.

Ημερομηνία: 
Δευ, 26/01/2015 - 13:30
Bgainoumeathina

Μακραίνει μέρα με την ημέρα η λίστα των επιχειρήσεων που μετέχουν στη δράση του δήμου Αθηναίων «Κάθε Τρίτη Βγαίνουμε Αθήνα». Επιχειρήσεις εστίασης υιοθετούν την πρωτοβουλία και προσφέρουν -κάθε Τρίτη- καφέ, ποτό και μενού σε ελκυστικές τιμές.

Ημερομηνία: 
Δευ, 19/01/2015 - 09:40
BGAINOYMEATHINA

Ο δήμος Αθηναίων «επιστρέφει» κάθε Τρίτη με την πρωτοβουλία «Βγαίνουμε Αθήνα».Την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής της πρωτοβουλίας 35 επιχειρήσεις εστίασης ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν καφέ ποτό και μενού σε ελκυστικές τιμές, ενώ μέρα με τη μέρα ο αριθμός των επιχειρήσεων αυτών αυξάνεται.  

Ημερομηνία: 
Δευ, 22/12/2014 - 10:00
cafe_bar

Ο δήμος Αθηναίων από την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου και κάθε Τρίτη επιστρέφει με την πρωτοβουλία «Βγαίνουμε Αθήνα». Σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις εστίασης της πόλης, απολαμβάνουμε καφέ, γευόμαστε πρωτότυπα μενού και συνεχίζουμε για ποτό σε δημοφιλή μπαρ της πόλης, με τιμές απολύτως ελκυστικές.

Ημερομηνία: 
Δευ, 15/12/2014 - 09:00
fournoi

Η πρωτοβουλία «Κάθε Τρίτη Βγαίνουμε Αθήνα» του δήμου Αθηναίων επεκτείνεται, καθώς πέραν των καταστημάτων εστίασης,  που προσφέρουν μενού και ποτά σε ειδικές τιμές, προστίθενται πλέον και τα αρτοποιεία με εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα έως και 20%.

Ημερομηνία: 
Τρι, 19/11/2013 - 12:05
fournoi

Μετά την επιτυχία που σημείωσε η δράση «Βγαίνουμε Αθήνα» στο χώρο της εστίασης, ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με πολλούς καταστηματάρχες, επεκτείνει την δράση και σε αρτοποιεία τα οποία θα προσφέρουν προϊόντα παραγωγής τους με μειωμένες τιμές έως και μείον 20%.

Ημερομηνία: 
Τρι, 12/11/2013 - 14:00
ATHINATRITI

Παράταση μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2013 παίρνει η δράση Βγαίνουμε Αθήνα που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων. Η δράση, που μετρά ήδη την τρίτη περίοδο εφαρμογής της, συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία μέχρι τέλους του έτους έπειτα από αίτημα πολιτών και καταστηματαρχών, συμβάλλοντας έτσι στην τόνωση του κλάδου εστίασης και την αναζωογόνηση του κέντρου των Αθηνών.

Ημερομηνία: 
Τρι, 04/06/2013 - 10:45
Afisa_med

Τρίτη και Βγαίνουμε Αθήνα!!! Δυναμική επιστροφή κάνει το πρόγραμμα που εκπονεί ο δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης, με στόχο την τόνωση της αγοράς στο κέντρο της πόλης.

Ημερομηνία: 
Τρι, 16/04/2013 - 12:15

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.