Καταγγελία για αφαίρεση τεσσάρων παγκακίων (Πλατεία Αέρηδων) ΙΙ

Υπόθεση 341

Υποβολή: 24.10.2013

Διαμεσολάβηση 200/2013 προς Δ/νση Κοινόχρηστων Χώρων, Δ/νση Ελέγχου Κοινόχρηστων Χώρων και διαβίβαση στην Δ/νση Τροχαίας Αττικής: 27.10.2013

Σύμφωνα με την απάντηση της υπηρεσίας, τα παγκάκια δεν απομακρύνθηκαν από την Δ/νση Κοινόχρηστων Χώρων. Το έγγραφο κοινοποιήθηκε και στην Δ/νση Καθαριότητας για τυχόν παροχή πληροφοριών.

Απάντηση Υπ/νσης Τροχαίας Αθηνών: 6.11.2013

Σύμφωνα με την απάντηση της Τροχαίας, από έλεγχο που διενέργησαν περιμετρικά της εν λόγω πλατείας, διαπιστώθηκε ότι η στάθμευση των οχημάτων είναι ελεύθερη, ενώ εφαρμόζεται και το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης για μόνιμους κατοίκους (ΜΠΛΕ διαγράμμιση), γεγονός το οποίο άπτεται πλέον των αρμοδιοτήτων της Διεύυνσης Ελέγχου Κοινόχρηστου Χώρου, η οποία είναι και απευθείας αποδέκτης της καταγγελίας. Περαιτέρω, η Τροχαία συνεχίζει στο έγγραφό της ότι οι έλεγχοι για θέματα αρμοδιότητας τροχαίας θα συθνεχιστούν στην επίμαχη πλατεία, μέσα στα πλαίσια των υπηρεσιακών δυνατοτήτων σε συνδυασμό και με τις υπόλοιπες ημερήσιες ανελαστικές υποχρεώσεις και σε όσες περιπτώσεις διαπίστωθούν τυχόν παραβάσεις παράνομης στάθμευσης οχημάτων θα επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις σε βάρος των υπαιτίων, σε συνδυασμό πάντοτε με την υφιστάμενη οριζότνια και κάθετη οδική σήμανση αλλά και τις ισχύουσες διατάξεις.

ΣυνημμένοΜέγεθος
ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 200/2013146.45 KB

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr/symparastatis" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552
Τηλ. 210 3722001
Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 210 5277000
Περισσότερα
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.