Πρόγραμμα εθελοντικής δράσης ΙΙ

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου εθελοντικής δράσης (Απρίλιος - Ιούλιος 2013, βλ. εδώ), ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης ανακοινώνει τον δεύτερο κύκλο που θα διαρκέσει από τις 14 Οκτωβρίου 2013 έως και τις 15 Ιανουαρίου 2014. Καλούμε ενδιαφερόμενα πρόσωπα να συμβάλλουν στην λειτουργία του νέου θεσμού, στο πλαίσιο των "Όρων Συμμετοχής" και υποβάλλοντας σχετική δήλωση, πρότυπο της οποίας επισυνάπτεται παρακάτω.

Oι εθελόντριες και εθελοντές θα παρέχουν την συμβολή τους στο στάδιο της συλλογής των καταγγελιών πολιτών και επιχειρησεων, με ενημέρωση - επιβοήθησή τους στη σύνταξη των καταγγελιών και την προώθηση αυτών στο Γραφείο Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Για τον σκοπό αυτόν, τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα, ύστερα από σεμινάριο, θα λαμβάνουν ειδική διαπίστευση με καθορισμένο τομέα δράσης.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο πρόγραμμα εθελοντικής δράσης, μπορείτε μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2013, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ([email protected]) ή με τηλεομοιοτυπία στον αριθμό 210-3722306 ή με κατάθεση στο Γραφείο Συμπαραστάτη, οδός Αθηνάς αρ. 63, 2ος όροφος.

Στη συνέχεια, οι αιτούσες και αιτούντες θα κληθούν για την παρακολούθηση του σχετικού σεμιναρίου και, αφού υπογράψουν σχετική υπεύθυνη δήλωση, με την οποία θα αποδέχονται τους όρους του προγράμματος, θα τους χορηγείται η ειδική διαπίστευση.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής στο πρόγραμμα εθελοντικής δράσης του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείετε στο τηλ. 210-3722181.

ΣυνημμένοΜέγεθος
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ77.38 KB
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ50 KB

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr/symparastatis" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552
Τηλ. 210 3722001
Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 210 5277000
Περισσότερα
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.