Πρόγραμμα εθελοντικής δράσης

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης καλεί ενδιαφερόμενα πρόσωπα να συμβάλλουν στην λειτουργία του νέου θεσμού, συμμετέχοντας σε πρόγραμμα εθελοντισμού διάρκειας τριών (3) μηνών.


Οι εθελόντριες και οι εθελοντές θα παρέχουν την συμβολή τους στο στάδιο της συλλογής των καταγγελιών πολιτών και επιχειρήσεων, με ενημέρωση - επιβοήθηση τους στην σύνταξη των καταγγελιών και την προώθησή τους στο Γραφείο Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Για τον σκοπό αυτό, τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα, ύστερα από σχετικό σεμινάριο, θα λαμβάνουν  σχετική διαπίστευση ως εθελοντές με καθορισμένο τομέα δράσης.


Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο πρόγραμμα εθελοντικής δράσης, μπορείτε μέχρι τις 10 Απριλίου 2013 να υποβάλλετε συμπληρωμένη αίτηση:


- με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στο [email protected], με την ένδειξη "πρόγραμμα εθελοντισμού",


- με τηλεομοιοτυπία στο fax 210-3722358,


- με κατάθεση στο Γραφείο Συμπαραστάτη, οδός Αθηνάς αρ. 63, 2ος όροφος.


Στη συνέχεια οι αιτούσες/αιτούντες θα κληθούν για την παρακολούθηση του σχετικού σεμιναρίου και, αφού υπογράψουν σχετική υπεύθυνη δήλωση, με την οποία θα αποδέχονται τους όρους του προγράμματος, θα τους χορηγείται η ειδική διαπίστευση για την έναρξη της εθελοντικής δράσης τους.


Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής στο πρόγραμμα εθελοντικής δράσης του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 210-3722181.


Εδώ μπορείτε να βρείτε τους Όρους Συμμετοχής και το Έντυπο Αίτησης Συμμετοχής:

ΣυνημμένοΜέγεθος
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ76.94 KB
ΑΙΤΗΣΗ50 KB

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr/symparastatis" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552
Τηλ. 210 3722001
Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 210 5277000
Περισσότερα
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.